میوه آرایی
آموزش شیرینی » میوه آرایی
دوره سفره آرایی ومیوه آرایی
دوره سفره آرایی ومیوه آرایی کلاس آموزش کیک و دسر,کلاس آموزش کیک فوندانت,کلاس های آموزش کیک,کلاس آموزش شیرینی پزی,آموزش کیک پزی,آموزشگاه شیرینی,آموزش شیرینی,آموزش کیک,آموزشگاه کیک,آموزش انواع کیک,آموزش کیک و شیرینی,دوره آموزش شیرینی,آموزش شیرینی پزی,دوره شیرینی پزی,آموزش دکور کیک,کلاس آموزش کیک,دوره کیک و شیرینی پزی,آموزش فوندانت کیک,آموزش شیرینی و کیک پزی,آموزش های کیک پزی,کلاس آموزش کیک و شیرینی,آموزش تزیین کیک,آموزش کیک خامه ای,کلاس های شیرینی پزی,کلاس های آموزش شیرینی پزی,کلاس آموزش کیک پزی
دوره آموزش سفره آرایی و چیدمان میز در مجتمع فنی وانیل تهران برگزار می شود، این دوره آموزشی به صورت کامل شما را یا شیوه استاندارد تزیین سفره و نحوه اصولی چیدمان میز آشنا خواهد کرد.
شما در این دوره آموزشی با نحوه اصولی چیدمان بشقاب روی میز سلف سرویس، چیدمان میز ناهار و شام، نحوه چیدن میز غذا روی زمین، چیدمان قاشق و چنگال در سفره، چیدمان میز غذا خوری رسمی، از جمله مباحث مهمی است که در این دوره آموزشی به شما ارائه خواهد شد.
آموزش سفره آرایی و چیدمان میز
شما در دوره آموزش سفره آرایی و چیدمان میز تمام نکات مربوط به تزیین و سفره آرایی را آموزش خواهید دید.
این دوره آموزشی با رعایت تمام پروتکل های بهداشتی برگزار می شود و شما در انتهای این دوره می توانید علاوه بر یادگیری دوره سفره آرایی و چیدمان میز مدرک معتبر و بین المللی فنی و حرفهای را نیز دریافت نمایید.
ادامه مطلب در این صفحه تصاویر مربوط به سفره آرایی و چیدمان میز که توسط اساتید مجرب و هنرجویانی که در مجتمع فنی وانیل تهران این دوره را گذرانده اند، انجام شده است مشاهده نمایید.
جايگاه شغلي : سر آشپزان ؛ آشپزان ؛كمك آشپزهاي هتلها و تالارهاي پذيرايي ؛ مسئولين تهيه سالادها در هتلها و تالارها ؛ فعاليت مستقل افراد خبره با موسسات خدمات پذيرايي و تشريفات در زمينه ميزآرايي و تزئينات . ارائه خدمات در منازل ؛ جشنها و ضيافتهاي خصوصي . همچنين براي آقايان و بانوان خوش ذوق و خوش سليقه اي كه علاقه مند به تهيه سفره هاي زيباتر در منازل براي خود و ميهمانانشان هستند .
هدف دوره : آشنايي افراد با اصول و چگونگي تزئين سفره هاي گوناگون ؛ ميوه آرايي ؛ سبزي آرايي وحكاكي روي ميوه هاي گوناگون .كار تزئيني با صيفي جات ؛ سعي در رشد خلاقيت و ابتكارات فردي فراگيران در آفرينش طرحهاي جديد و بكر.
محتواي دوره : آشنايي با اصول تزئين و آرايش انواع غذاها ؛ ميوه ها ؛ سبزيجات و صيفي جات ؛ سالادها ؛ انواع سفره ها ؛ ميز ميوه ؛ دستمال سفره هاي تزئيني متنوع ؛ طراحي و الگو سازي و ساخت حجمهاي گوناگون . آشايي با وسايل و ابزار كار و نحوه كاربرد عملي آنها . حكاكي روي ميوه هاي ريز و درشت . نمايش فيلمهاي آموزشي .
فهرست محتواي آموزشي در موسسه جهت روئيت و آگاهي فراگيران محترم به تعداد 50 مورد موجود ميباشد .
كارگاه آموزشي يا كارورزي : دارد . آموزش به صورت عملي برگزار مي گردد .
الزامات يا پيش نيازها : ندارد
تسهيلات : -
توصيه ها : گذراندن اين دوره براي كليه رشته هاي مرتبط با غذا و آشپزي ؛ هتلداري و عزيزان علاقه مند آزاد توصيه ميشود . تهيه ابزار كار شخصي برا ي فراگيران موجب سهولت كار و امكان تمرين در منزل خواهد بود .
طول مدت دوره :6 جلسه یک روز در هفته فقط روزهاي سه شنبه عمومی و دوره تخصصی روز های چهارشنبه از ساعت 16:00 تا 18:00 برگزار می گردد.
نوع گواهي نامه صادره : پس از اتمام دوره گواهی نامه از طرف موسسه بین المللی هوریزان با آرم شبکه آموزش جهانگردی آسیا و اقیانوسیه وابسته به سازمان ملل متحد و اتحادیه موسسات آموزش هتلداری و گردشگری اروپا قابل ترجمه و تائید دارای امتیاز مهاجرت و امتیاز درخواست ویزای کار صادر می گردد..
توجه * علاقه منداني كه مايل به گرفتن مدرك و كد بين المللي سازمان فني و حرفه اي كشور هستند مي توانند با شركت در آزمون ادواري راساً اقدام فرمايند .
ساعات برگزاري كلاس : روزهاي یکشنبه از ساعت 1500 تا 1800 می باشد.
محل برگزاري كلاس : در محل موسسه .
ميزان شهريه دوره : برای اطلاع از هزینه دوره اینجا را کلیک فرمایید.
نحوه پرداخت : كل مبلغ شهريه به دليل كوتاه بودن دوره نقداً و يكجا در زمان ثبت نام دريافت مي گردد .
1
(1 تا 1 از 1)