آموزش » سایر آموزشگاهها
دوره آموزشی تشریفات اداری
به مدت 10 ساعت آموزش کاملا کاربردی
با هدف ارتقا شغلی
سر فصل های دوره خدمات پذیرایی –آموزش آبدارخانه :
• اهمیت هنر سرویس دهی
• آداب یک سرویس دهی استاندارد
• استاندارد های پذیرایی و تشریفات
• استاندارد های عمومی خدمات پذیرایی
• اخلاق و آداب معاشرت برای کارکنان سرویس (پیشخدمت) یا پرسنل واحد خدمات /آبدارخانه
• اصول سرویس دهی
• اصول چیدمان میز
• روش های پذیرایی ضیافت نهار یا شام
• شستشوی ظروف و روش های صرفه جویی در مصرف آب
• شستشو، آبکشی، خشک کردن
• شستشوی خودکار ظروف
• مدیریت انرژی در شستشوی ظروف
• قانون و مقررات مخصوص آشپز ها و کارکنان آشپزخانه
⚠️ توجه: خواهشمند است جهت صرفه جویی در وقت و هزینه خودتان و تسریع در کار در ساعات غیر اداری و یا عدم پاسخگویی لطفا درخواست دوره مورد نیاز خود را به شماره موبایل آگهی پیامک بفرستید تا کارشناس مربوطه در اسرع وقت به شما جواب بدهد.
سخن مدرس»
این آموزشها حاصل مطالعه یک کتاب نیست بلکه خودم این راه را رفته ام و اینک می خواهم تجربیات خودم را با شما بازگو کنم.