لوازم » تجهیزات پزشکی
فروش آب مقطرگیری آزمایشگاهی
بنام خدا
آب مقطرگیری چیست؟
به وسیله ای که با به نقطه جوش رساندن آب و سرد کردن بخار حاصل از آن و جمع آوری آب حاصله باعث کاهش مقدار هدایت الکتریکی آب می شود آب مقطرگیری نامیده می شود.
انواع آب مقطرگیری آزمایشگاهی
۱- آب مقطرگیری یکبار تقطیر با کندانسور استیل بدون مخزن
۲- آب مقطرگیری یکبار تقطیر با کندانسور استیل دارای مخزن نگهداری
۳- آب مقطرگیری یکبار تقطیر با کندانسور شیشه ای بدون مخزن
۴-- آب مقطرگیری یکبار تقطیر با کندانسور شیشه ای با مخزن نگهداری آب مقطر
۵-- آب مقطرگیری دوبار تقطیر با کندانسور های استیل بدون مخزن نگهداری
۶-- آب مقطرگیری دوبار تقطیر با کندانسورهای استیل دارای مخزن نگهداری
۷-آب مقطرگیری دوبار تقطیر با کندانسورهای شیشه ای بدون مخزن نگهداری
۸-آب مقطرگیری دوبار تقطیر با کندانسورهای شیشه ای دارای مخزن نگهداری
اساس کارکرد دستگاه آب مقطرگیری آزمایشگاهی
دستگاه های آب مقطرگیری بر اساس تبخیر و میعان کار می کنند. یک المنت حرارتی الکتریکی (1000 تا 1500 وات) آب را در یک مخزن ویژه ضد زنگ یا شیشه ای پیرکس قرار گرفته و بخار حاصل از مخزن خارج شده و داخل کندانسور خنک کننده فولادی ضد زنگ یا شیشه ای پیرکس می گردد. در کندانسور فوق ، بخار متراکم شده و بعد از سرد شدن و مایع شدن آب مقطر را تشکیل می دهد. این عمل باعث جدا شدن عمده یون های داخل آب شده و آب مقطر حاصله دارای یون های کم و در نتیجه هدایت الکتریکی پایین تر می باشد.
این مرکز ارائه کننده انواع آب مقطرگیری یکبار و دوبار تقطیر در سایزهای دو لیتر در ساعت ، آب مقطرگیری چهار لیتر بر ساعت ، آب مقطرگیری هشت لیتر در ساعت ساخت ایران و کمپانی های GFL و hamilton و jencons و....می باشد.