صنعت » برق صنعتی
ترانسدیوسر AC قابل برنامه ریزی Ziegler
شرکت برنیکا مفتخر به نماینده رسمی و انحصاری شرکت Ziegler Instruments در ایران می باشد و تا به حال توانسته است محصولات این کارخانه را در اکثر پروژه های نیروگاهی ، نفتی ، مخابراتی و غیره ارائه نماید.
ترانسدیوسر های AC قابل برنامه ریزی Ziegler
در انواع مدل های M20 ، M40 ، M42 می باشد.
قابلیت تنظیم انواع سیستم های اندازه گیری 3 wire و , 4 wire ستاره و مثلث
جایگزینی بیشتر از 4 ترانسدیوسر جهت صرف جا و هزینه
قابلیت تنظیم دلخواه خروجی جهت اندازه گیری دقیقتر و کنترل بهتر
شبیه سازی در خروجی جهت تستر نمایشگر
قابلیت تنظیم انواع خروجی (لگاریمی یا خطی)
قابلیت تنظیم خروجی دلخواه از 20 +0-20 mA , 4-20mA , +20 mA , 0-20 V ,
قابلیت تنظیم سرعت اندازه گیری از حداقل 25/0 ثانیه و حداکثر 30 ثانیه
قابلیت کالیبراسیون در خروجی
دارای سیستم شبیه سازی اندازه گیری جهت انواع پارامتر ها
شرکت Ziegler Instruments آلمان یکی از شرکتهای معتبرآلمان در زمینه تولید انواع ترانسدیوسر ، پاورآنالایزر ، آمپرمتر ، ولت متر ، وات متر ، وارمتر ، cosφ متر ، ست کامل سنکرون و سنکروسکوپ ، مولتی متر دیجیتال ، دستگاه تست عایقی ( میگر )، انواع رله های حفاظتی ، جریانی ، ولتاژی ، فرکانسی ، Phase Failure ، Unbalanced Load ، Power Reverse ، Synchro – Check ، Phase Lost ،Phase Sequence فعال می باشد.
شرکت برنیکا مفتخر به نماینده رسمی و انحصاری شرکت Ziegler Instruments در ایران می باشد و تا به حال توانسته است محصولات این کارخانه را در اکثر پروژه های نیروگاهی ، نفتی ، مخابراتی و غیره ارائه نمای
سایت های این شرکت : www.reyhany.com ، www.bornika.co
در صورت نیاز به کاتالوگ و اطلاعات فنی محصولات ، لطفاً مراتب را به این شرکت اعلام نمائید تا در اسرع وقت نسبت به درخواست آن اقدامات لازم صورت پذیرد. درخواست خود را به شماره فکس 02166714700 ارسال فرمایید و یا شماره 02166754321 ( 10 خط) تماس بگیرید.
پیشاپیش از حسن همکاری شما کمال تشکر را می نمائیم