صنعت » بسته بندی
درب ظروف سیل وکیوم
درب ظروف سیل وکیوم
درب ظروف سیل وکیوم چیست؟ این نوع درب ها که شاید نامشان تا به حال به گوش تان نخورده باشد؛ اما آن ها را زیاد دیده اید درب هایی هستند از جنس مواد پلاستیکی پلی اتیلن و پلی پروپیلن که به جهت بسته بندی کردن مواد غذایی مانند گوشت، انواع لبنیات، انواع ترشیجات، الویه، سالاد و … مورد استفاده قرار می گیرند؛ از ویژگی های خوبشان می توان به حفظ تازگی و کیفیت مواد اشاره داشت.
تا انتها این محتوا با ما همراه باشید تا اطلاعات کاملتری را درباره درب ظروف سیل وکیوم، ویژگی ها و کاربردهای این محصولات در اختیارتان قرار دهیم.
معرفی درب ظروف سیل وکیوم
درب ظروف سیل وکیوم از جمله درب هایی با جنس پلاستیکی هستند که برای بسته بندی کردن انواع محصولات مختلف مورد استفاده قرار می گیرند؛ این نوع درب ها با ساختار ویژه ای که دارند در حفظ و تازگی مواد غذایی نقش بسزایی ایجاد می کنند و با ایجاد مانعی از ورود هوا به داخل بسته بندی و خراب شدن محتویات درون آن جلوگیری به عمل می آورند.
این نوع درب های ظروف در دو دسته درب ظروف سیل وکیوم PP یا پلی پروپیلن و درب ظروف سیل وکیوم Pe یا پلی اتیلن طبقه بندی می شوند که هر کدام از آن ها متناسب با جنس ظرف مورد نظر برای بسته بندی مورد استفاده قرار می گیرند.
درب ظروف سیل وکیوم از دو لایه تشکیل شده اند که لایه اول بر روی آن ها پلی استر نام دارد و هدف از به کارگیری این لایه دوخت بهتر درب به ظرف اصلی می باشد و لایه دوم نیز پلی اتیلن یا پلی پروپیلن است و هر گونه خدمات چاپی بر روی لایه پلی استر این درب های بسته بندی انجام می شود.