صنعت » آب و فاضلاب
آب مخصوص عرق گیری و گلاب گیری
عرق گیاهی فرآورده ای است که از جوشانیدن یک گیاه و یا مخلوطی از گیاهان مختلف در برابر بخار آب و سرد کردن بخارات حاصله به دست می آید.
از آنجا که عرقیات گیاهی به عنوان طعم دهنده به مواد غذایی، نوشیدنی و دارو مورد استفاده قرار می گیرد، لذا کنترل میکروبیولوژی به منظور حفظ سلامت مصرف کننده و جلوگیری از فساد آن ضروری است. فساد عرقیات گیاهی در برخی از موارد با ایجاد کدورت، و روست همراه است و در صورت آلوده شدن عرقیات گیاهی به باکتری های بیماری زا این باکتری ها می توانند در این محیط زیست و تکثیر یابند.
آلودگی عرقیات گیاهی معمولا ناشی از مواد اولیه، آب مصرفی، ظروف بسته بندی و بالاخره فرایند حرارتی ناقص می باشد.
آب فوق خالص دمین عاری از هرگونه سموم،باکتری و قارچ بوده و سختی آن بسیار پایین میباشد.این آب حاصل 8 مرحله فیلتراسیون میباشد.
ویژگی های آب مورد مصرف در تهیه عرقیات گیاهی باید با استانداردهای آب آشامیدنی ایران به شماره 1011 و 1053 (ویژگی های بیولوژیکی و حد مجاز باکتریولوژی آب آشامیدنی) مطابقت داشته باشد. این آب فوق خالص ما تمامی این شروط استاندارد را دارا میباشد و دیگری نیازی به تقطیر دوباره نیست.
جهت کسب اطلاعات بیشتر یا سفارش محصول با ما تماس بگیرید.