صنعت » تولید مواد غذایی
استفاده از پرلیت در تولید کنسانتره
فیلتر پرلیت(Perlite)
پرلیت یک ابزار فیلتر بی همتا است، از آنجاییکه پرلیت ماده ایی بسیار خالص، ساکن، سفید و سبک بوده و از ساختاری بهم پیچیده و کانال های کثیر میکروسکوپی برخوردار می باشد. استفاده از آن حداکثر میزان وضوح و شفافیت و جریان را در ماده فیلتر شده ایجاد نموده و مزه ماده یا رنگ و بوی آن را تغییر نخواهد داد. بنابراین بعنوان ماده فیلتر ساز عالی برای غذا، و آشامیدنی ها و محصولات دارویی محسوب می شود.
پرلیت در موارد زیر بهعنوان مادّة فیلترکننده مورد استفاده قرار میگیرد:
الف) تصفیه به طریق ثابت که در آن، مایع مورد تصفیه از داخل یک لایه فیلتر پرلیتی عبور میکند.
ب) تصفیه به طریق متحرّک که در آن، پرلیت به مایع مورد تصفیه افزوده میشود.
ج) تصفیه به طریق ترکیبی که در آن ابتدا مایع مورد تصفیه از یک لایه فیلتر عبور میکند سپس پرلیت به آن افزوده میشود.
منافع پرلیت
حداکثر خلوص محصول فیلتر شده، دامنه تغییرات گسترده، بی رنگ، بی بو، بی مزه، ساکن، غیر حلال در اسیدها، مطمئن( میزان سیلیکا چیزی کمتر از 1% می باشد)، غیر خطرناک، قابل استفاده با تجهیزات استاندارد فیلتر، آزادسازی آسان کیک، سهولت پاکسازی فیلتر، سایش و خوردگی کمتر تجهیزات، استفاده و کنترل آسانتر و اقتصادی و به صرفه
مصارف فیلتر پرلیت:
شربت ذرت، آب میوه، قند وشکر، ژلاتین گیاهی، اسیدسیتریک، روغن های گیاهی، مولاس، کازنین، نوشیدنیهای ملایم، پکتین، روغن سبزیجات، آب سبزیجات، آب گیاهان، شیره قند و آشامیدنی های سبک.
تماس با شرکت
www.zaminkav.com
info@zaminkav.com
تلفن : 3-88385541-021
فکس: 88385096-021