صنعت » تولید مواد غذایی
فروش گلوتن گندم
گلوتن یک گروه پروتئین است که در برخی از غلات وجود دارد، اما گندم یکی از غلاتی است که شامل گلوتن است. گلوتن در واقع مجموعهای از پروتئینهاست که در سیلیکون گندم و جو وجود دارد و موجب ایجاد ارتباطات ساختاری در محصولات نانوایی و دیگر محصولات گندمی میشود. در حقیقت، گلوتن مسئول ایجاد ساختار و لطافت در تستورهای مختلف نان و محصولات پخته شده از گندم است.
گلوتن، به عنوان یک پروتئین، در صنایع مختلف و در تهیه محصولات غذایی و غیرغذایی مورد استفاده قرار میگیرد.
در زیر به برخی از کاربردهای گلوتن در صنایع مختلف اشاره میکنم:
1. نان و محصولات پخته: گلوتن در تولید نان و محصولات آردی مانند رولت، کیک، برگر، کیک و غیره استفاده میشود. این پروتئین مسئول ایجاد ساختار و الاستیسیته در نان و محصولات پخته شده است.
1. آرد: گلوتن به عنوان یک جزء اصلی در تهیه آردها استفاده میشود. آردهای سفید و آردهای گندمی که حاوی گلوتن هستند، میتوانند در تهیه نان، شیرینی، رشته و سایر محصولات غذایی مورد استفاده قرار گیرند.
1. تهیه محصولات گندمی: گلوتن در تهیه محصولات گندمی مانند پاستا، نودل، کیک و بیسکوییت استفاده میشود. این پروتئین به محصولات گندمی لطافت و ساختار مناسب را میبخشد.
1. پروتئین گلوتن: گلوتن از گندم جدا شده و به صورت پودر پروتئینی به بازار عرضه میشود. این پودر پروتئین گلوتن به عنوان یک منبع پروتئین قوی در تهیه محصولات غذایی و ورزشی مورد استفاده قرار میگیرد. برخی از محصولاتی که از پروتئین گلوتن تهیه میشوند شامل سوسیس و کالباس گیاهی، سفتههای گیاهی و ماهیهای مصنوعی هستند.
1. صنایع غیرغذایی: گلوتن در برخی صنایع غیرغذایی نیز استفاده میشود. برای مثال، در صنایع مربوط به کاغذسازی، کاغذهایی با کیفیت بالا تولید میشود که در آنها گلوتن به عنوان عامل افزایش لیزینگ و ایجاد پایداری استفاده میشود. همچنین، در صنایع لاستیکسازی، گلوتن به عنوان افزودنی برای افزایش خواص مکانیکی و الاستیسیته لاستیک مورد استفاده قرار میگیرد.