Search

يكشنبه 5 مرداد 1404

منو

آگهي هاي صنعت

فروش مستقیم آنزیم ترانس گلوتامیناز، آنزیم لیزوزیم، ناتامایسین و نایسین




همه آگهی های شایان


قيمت:  مناسب ترین قیمت

صنعت » تولید مواد غذایی

فروش مستقیم آنزیم ترانس گلوتامیناز، آنزیم لیزوزیم، ناتامایسین و نایسین

وارد کننده مستقیم مواد اولیه صنایع غذایی

آنزیم ترانس گلوتامیناز ( تی جی TG ) ، لیزوزیم ، ناتامایسین ، نایسین ، شیرخشک و استارتر موجود میباشد.

آنزیم ترانس گلوتامیناز:
با توجه به استقبال روز افزون مصرف لبنیات کم کالری و کم چرب، تلاش برای دست یافتن به محصولی کم چرب با بافت مطلوب افزایش یافته است. کاهش میزان چربی در ماست‌ ویژگی های رئولوژیک این محصول را تغییر می دهد .یکی از راهکارهای دستیابی به بافت مشابه ماست های پرچرب افزودن میزان مواد جامد بدون چربی و یا افزایش میزان استابیلایزرها می باشد. یکی از عیوب مصرف بالای استابیلایزرهاو ماده خشک ، ایجاد بافت شنی در محصول می باشد.

استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز جایگزین مناسبی برای استابیلایزها و ماده خشک در ماست می باشد. این آنزیم جز آنزیمهای ترانسفراز می باشد که که می تواند بین اسید آمینه گلوتامین و لیزین اتصالات عرضی ایجاد می کند. اتصال عرضی پروتئینها با آنزیم میتواند برخی خصوصیات عملکردی آن مانند حلالیت، جذب آب، خصوصیات رئولوژیکی و امولسیون کنندگی را تحت تاثیر قرار دهد. کازئین سوبسترای بسیار مناسبی برای آنزیم ترانس گلوتامیناز می باشد.

استفاده از آنزیم ترانسفراز در ماست به دو روش میتواند صورت پذیرد:



افزودن آنزیم قبل از فرایند تخمیر

افزودن آنزیم در طی فرایند تخمیر

در حالت اول آنزیم اتصالات عرضی را در مخلوط ایجاد می کند و پس از آن فرایند حرارتی نیاز هست تا عمل غیرفعال سازی آنزیم صوت گیرد. بهترین دز مصرفی در ماست برای هر 1 تن 150گرم قبل از مایه زنی می باشد.



در حالت دوم آنزیم همراه با استارتر به شیر افزوده میشود و فرایند حرارتی بعدی در این روش وجود ندارد چون با کاهش pH و تشکیل ژل ماست (با کاهش تحرک) میزان فعالیت آنزیم کاهش می یابد.

محصول تولید شده با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز در برابر تنشهای مکانیکی در حمل و نقل مقاوم میباشد و باعث خراب شدن بافت بر اثر تکانهای حمل و نقل نمی گردد.


تاثیر اضافه کردن آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی هم زمان با رنین یا پس از بریدن دلمه روی ویژگی های شیمیایی، بافتی و ریزساختاری پنیر سفید ایرانی کم چربی مورد مطالعه قرار گرفت. در هر دو حالت، اضافه کردن آنزیم موجب افزایش رطوبت، راندمان پنیرسازی، بازیافت پروتئین و نسبت رطوبت به پروتئین در پنیر شد. اضافه کردن ترانس گلوتامیناز بعد از بریدن دلمه موجب دستیابی به میزان بیشتر نسبت رطوبت به پروتئین و مقدار کمتر تنش در نقطه گسیختگی و مدول یانگ شد. افزودن همزمان ترانس گلوتامیناز و رنین باعث بازیافت مقدار بیشتری پروتئین در پنیر شد. آنزیم ترانس گلوتامیناز موجب ایجاد شبکه-ای با ریزساختار متخلخل و فشردگی کمتر گردید.

آنزیم لیزوزیم:

جهت جلوگیری از بروز نقص بادکردگی دیررس در پنیرهای سفید آب نمکی برخی راهکارهای کلی را می توان جهت حذف اسپورها به کار برد. مهم ترین قدم در این راه جلوگیری از آلودگی شیر اولیه می باشد که در این زمینه تغذیه دام با سیلاژ با کیفیت بالا اهمیت زیادی دارد (سیلاژ از تخمیر ساقه و برگ های ذرت، جو و یا دیگر اضافه های مزرعه فرآوری می شود) چرا که سیلاژ با کیفیت ضعیف عامل اصلی ورود اسپورهای کلستریوم به داخل شیر دام می باشد و در ادامه باید از آلودگی در حین شیردوشی جلوگیری شود. راهکار دوم حذف اسپورها به وسیله باکتوفوگاسیون یا میکروفیلتراسیون می باشد. در نهایت می توان جهت جلوگیری از رشد اسپورها در داخل پنیر از مواد مهارکننده رشد مثل لیزوزیم استفاده کرد.
آنزیم لیزوزیم هلندی یک آنزیم کاملا طبیعی بوده و برگرفته از آلبومین سفیده تخم مرغ می باشد . و مانع از رشد باکترینهای گرم مثبت می شود .

جهت دریافت اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

نام: شایان
تلفن: 09101434006
Email: email address
منطقه: تهران
آدرس: پاسداران
به اشتراک بگذارید:

share in linkedin share in twitter share in facebook

تماس با آگهی دهنده (شایان)
در مورد: فروش مستقیم آنزیم ترانس گلوتامیناز، آنزیم لیزوزیم، ناتامایسین و نایسین

نام:

موبایل:

ایمیل:

پیام:

کلمات کلیدی:
- - -

لطفا از پرداخت وجه قبل از دریافت کالا یا خدمات خودداری نمایید. سایت ایفروش مسوولیتی در مورد آگهی ها ندارد

2034
بازدید







Special ad 0.5 star5/5/1404
Icon for گز لقمه بدون شکر انگبینی با 40٪ مغز پسته جامی

گز لقمه بدون شکر انگبینی با 40٪ مغز پسته جامی
گز سالم ترین شیرینی دنیا است زیرا تنها شیرینی در دنیاست که به دلیل فرایند زمان بر تولید آن، فاقد هرگونه مواد ...
گز جامی،    اصفهان،   تماس: 03157776816
قيمت: 824000

4/5/1404
Icon for دستگاه بالمیل فراوری شکلات در انواع ظرفیت

دستگاه بالمیل فراوری شکلات در انواع ظرفیت
بالمیل در ظرفیتهای کم(10کیلویی)الی (1تن)    مخصوص شکلات ارده کرم ارده و محصولا مشابه        ساخت ...
علی احمدی،    آذربايجان شرقي،   تماس: 09911933832

4/5/1404
Icon for دستگاه جت پرینتر

دستگاه جت پرینتر
دستگاه انحصاریه تولید شده توسط شرکت سهند افزار پویا با نام sahand v 47 دارای مشخصات ذیل میباشد :    -کابینت ...
علی احمدی،    تهران،   تماس: 09913556021

4/5/1404
Icon for دستگاه فرم فیل سیل مواد غذایی عسل کره مربا و...

دستگاه فرم فیل سیل مواد غذایی عسل کره مربا و...
ماشین الات فرم فیل سیل محصولات مانند عسل مربا کرم ارده روغنهای غذایی کره اب و...     مخازن استیل، پرکن ...
علی احمدی،    آذربايجان شرقي،   تماس: 09911933832

4/5/1404
Icon for دستگاه بسته بندی چهار توزین حبوبات و خشکبار

دستگاه بسته بندی چهار توزین حبوبات و خشکبار
دستگاه بسته بندی چهار توزین ساخت فروزان آذر تبریز،آراکس    بالابر زد دارد    میز جلو دارد    برای ...
علی احمدی،    تهران،   تماس: 09911933832

4/5/1404
Icon for هواساز ایرواشر

هواساز ایرواشر
هواساز چیست؟        هواساز صنعتی یک دستگاه است که برای تولید هوای سرد، گرم یا خنک در یک محیط ...
علی احمدی،    تهران،   تماس: 09913556021

4/5/1404
Icon for تونل انجماد

تونل انجماد
ساخت،نصب و راه اندازی انواع تونل انجماد        به طور کلی، تونل انجماد سریع در صنایع مختلفی ...
علی احمدی،    تهران،   تماس: 09913556021

4/5/1404
Icon for بچ همگن ساز پودر و مایع

بچ همگن ساز پودر و مایع
بچ همگن سازی پودر و مایع    مخزن    مخزن استیل    تجهیزات کارخانه    بچ همگن سازی ...
علی احمدی،    تهران،   تماس: 09913556021

4/5/1404
Icon for ساخت پاستوریزاتور، پاستور پلیتی

ساخت پاستوریزاتور، پاستور پلیتی
ساخت پاستوریزاتور پلیتی در ظرفیت های مختف         پاستور پلیتی 2 تن        پاستور ...
علی احمدی،    تهران،   تماس: 09913556021

4/5/1404
Icon for سردخانه صنعتی ثابت و متحرک

سردخانه صنعتی ثابت و متحرک
ساخت انواع سردخانه    ساخت سردخانه های ثابت و متحرک و سردخانه های گوشت و ماهی و مرغ و میوه و خرما    سردخانه ...
علی احمدی،    تهران،   تماس: 09913556021

4/5/1404
Icon for شهدعسل و عسل موم دار عرضه به کل کشور

شهدعسل و عسل موم دار عرضه به کل کشور
ارسال عسل وحلواسیاه از اردبیل    فروش عمده وخرده عسل سبلان بهترین عسل از دامنه های کوه سبلان و کوه ...
نوبخت،    تهران،   تماس: 09301959596
قيمت: توافقی

4/5/1404
Icon for شرکت صنایع غذایی ابمیوه سوگلی فربد

شرکت صنایع غذایی ابمیوه سوگلی فربد
شرکت صنایع غذایی سوگلی فربد باکیفیت بسیار بالا خوشمزه وملس بابرندی معروف وجا افتاده در کل استانهای کشور شماره ...
شرکت صنایع غذایی سوگلی فربد،    مازندران،  
قيمت: ۵۲تومان

4/5/1404
Icon for پاپ کورن ساز صنعتی - دستگاه ذرت پوفیلا - 09149000058

پاپ کورن ساز صنعتی - دستگاه ذرت پوفیلا - 09149000058
گروه صنعتی آذرتکنیک سازنده انواع ماشین الات صنعتی        طراحی و ساخت انواع ماشین آلات پخت ...
پورعباس،    آذربايجان شرقي،   تماس: 09149000058

4/5/1404
Icon for دستگاه پاپ کورن صنعتی

دستگاه پاپ کورن صنعتی
ماشین سازی آذرتکنیک سازنده دستگاههای تولید پاپ کورن صنعتی و کارگاهی    در ظرفیت های ۱۰ الی ۹۰ کیلو ...
Azartechnic،    آذربايجان شرقي،  

4/5/1404
Icon for فروش عمده طعم دهنده لیمویی تخمه آفتابگردان

فروش عمده طعم دهنده لیمویی تخمه آفتابگردان
طعم های لیمویی شرکت فریر به دو صورت بدون رنگ و همراه با رنگ طبیعی کورکومین تولید شده اند. طعم دهنده لیمویی ...
طعم و رنگ فریر،    گيلان،   تماس: 09388909002

4/5/1404
Icon for قیمت فروش طعم دهنده پنیری پفیلا

قیمت فروش طعم دهنده پنیری پفیلا
طعم دهنده پنیری در کنار طعم دهنده کچاپ از جمله پر طرفدارترین طعم دهنده ها برای تولید انواع پاپ کورن می باشند. ...
طعم و رنگ فریر،    زنجان،   تماس: 09388909002

4/5/1404
Icon for فروش عمده طعم دهنده های پودری فریر بصورت مستقیم از کارخانه

فروش عمده طعم دهنده های پودری فریر بصورت مستقیم از کارخانه
ی خرید عمده طعم دهنده های فریر بدون واسطه و مستقیما از درب کارخانه کارشناسان فروش صنعتی فریر همواره راهنمای ...
طعم و رنگ فریر،    اصفهان،   تماس: 09388909002

4/5/1404

طعم دهنده پودری کچاپ
کچاپ، با طعم شیرین و ترش خود، به راحتی می‌تواند هر غذایی را به یک تجربه لذیذ تبدیل کند. از سیب‌زمینی سرخ‌کرده ...
طعم و رنگ فریر،    اصفهان،   تماس: 09388909002

4/5/1404
Icon for فروش عمده طعم دهنده های پودری فریر بصورت مستقیم از کارخانه

فروش عمده طعم دهنده های پودری فریر بصورت مستقیم از کارخانه
طعم ماندگار، کیفیت بی‌نظیر: طعم‌دهنده‌های پودری سفارشی برای صنایع غذایی        در دنیای رقابتی ...
طعم و رنگ فریر،    تهران،  

4/5/1404
Icon for استفاده از پرلیت در تولید کنسانتره

استفاده از پرلیت در تولید کنسانتره
فیلتر پرلیت(Perlite)    پرلیت یک ابزار فیلتر بی همتا است، از آنجاییکه پرلیت ماده ایی بسیار خالص، ساکن، ...
زمینکاو،    تهران،   تماس: 021-88385541
1234567891011بعدي آخر(1 تا 20 از بیش از 2000 مورد)
Special:  انواع گالن پلاستیکی  Ad 5 startانواع گالن پلاستیکی
خانم عباسپور
تلفن:04432723393
Special:  بشکه 120 لیتری  Ad 5 startبشکه 120 لیتری
ساحل اتحاد
تلفن:04432723391
Special:  ریخته گری نوین چدن پاکدشت  Ad 5 startریخته گری نوین چدن پاکدشت
نوین چدن پاکدشت
تلفن:02136426662
Special:  شرکت صنایع بسته بندى شادمهر  Ad 5 start شرکت صنایع بسته بندى شادمهر
اصغرسبزی شرکت شادمهر
تلفن:09121194330
Special:  بست داربست فولادپایتخت طرح جدید  Ad 3 startبست داربست فولادپایتخت طرح جدید
ایرانیان بست پایتخت
تلفن:09106249008
Special:  سود جامد پرک 98-99%  Ad 2 startسود جامد پرک 98-99%
کیمیا پارس شایانکار
تلفن:02188998130
Special:  تعمیروسرویس کلیدهای اتوماتیک فشارضعیف  Ad 2 startتعمیروسرویس کلیدهای اتوماتیک فشارضعیف
فنی مهندسی فروزان
تلفن:09132583036
Special:  تامین مواد اولیه شیمیایی  Ad 2 startتامین مواد اولیه شیمیایی
میثم فروغی
تلفن:02133465219
Special:  بتادین ضد عفونی کننده زخم دامی  Ad 2 startبتادین ضد عفونی کننده زخم دامی
آرال شیمی
تلفن:09120387617


Eforosh Telegram Eforosh instagram
نصب نسخه جدید iOS اپلیکیشن ایفروش بعدا