صنعت » مواد شیمیایی
فروش پودر کاکائو کارگیل/پودر کاکائو S8
پودر کاکائو:
کاکائو را از دانه های درخت کاکائو تهیه می کردند که منشاء این گیاه، نواحی کوهستانی اطراف حوزه ی رود آمازون و همچنین اورینوکو واقع در آمریکای جنوبی بود. این درخت را مردمان تمدن مایا به آمریکای مرکزی شناساندند و بعدها در مکزیک هم کاشته می شد.
از کاکائو برای مصارف مختلف استفاده می شود. در تهیه ی انواع کیک، در انواع نوشیدنی و برای تزئین مواد غذایی مختلف همراه با خامه (خامه شکلاتی) از پودر کاکائو، استفاده می شود.
بسته بندی :کیسه 25کیلوگرمی
برای استعلام قیمت مواد اولیه با شماره های درج شده در آگهی تماس حاصل فرمایید.
شماره های تماس شرکت:
22554728-021
22554727-021
شماره های تماس همراه:
09124303386
09190859107
09199358818
سایر مواد اولیه از جمله:
گوارگام
زانتان گام
گلایسین
سوکرالوز
روغن کتان
سوربیتول
پکتین
اسید سیتریک
آسپارتام
اسید لاکتیک
پودر کاکائو
پودر وانیل
شیر خشک
اسید آسکوربیک
آسه سولفام
ناتامایسین
ژلاتین
گلوکز
لستین
مالتو دکسترین
مونودی گلیسیرید
و...موجود میباشد.
بازرگانی شیمی گستر تابان مفتخر است اقلام مرتبط با مواد شیمیایی را با بهترین کیفیت و قیمت رقابتی به صورت خرد وکلان هم به صورت حواله و هم در انبار تهران(شورآباد) به همکاران و مصرف کنندگان گرامی تقدیم نماید.
در صورت نیاز به سایر مواد شیمیایی که در لیست فوق ذکر نشده است لطفا با ما در تماس باشید تا کارشناسان ما در اسرع وقت تامین کننده مواد شیمیایی مورد نیاز شما باشند.