صنعت » مواد شیمیایی
مونودی گلیسیرید
یکی از مهمترین امولسیفایرهای غذایی، مونودی گلیسریدها میباشند. منو دی گلیسیرید علاوه بر خاصیت امولسیون کنندگی، به عنوان نرم کننده، تقویت کننده خمیر، پایدار کننده مواد فعال در سطح، بافت دهنده در محصولات نانوایی مورد استفاده قرار میگیرد.
به جز محصولات نانوایی، در محصولاتی مانند بستنی، سس مایونز، مارگارین، مواد غذایی یخ زده و گوشت های فراوری شده به ویژه سوسیس از این ماده استفاده میشود.
در بازار 2 نوع از این ماده وجود دارد:
مونو دی گلیسیرید 90% که شامل 90% مونو و الباقی دی گلیسیرید است و در محصولات غذایی استفاده میشود.
و مونو دی گلیسیرید 40 % که 40% مونو و الباقی دی گلیسیرید میباشد و در محصولات آرایشی کاربرد دارد.
مشخصات محصول:
E471
پودر سفید رنگ
محصول کشور چین
کیسه های 25 کیلوگرمی
برای تهیه مونودی گلیسیرید با مجموعه شیمیایی فتحی در ارتباط باشید.