آموزش کامل و جامع پرورش بوقلمون گوشتی به زبان فارسی
شامل فیلم و جزوه آموزشی
قابل نمایش در پلیرهای خانگی و کامپیوتر
نخستین بار بوقلمون در مکزیک توسط جهانگردان اروپایی مشاهده شد. آن ها این پرنده را با خود به اروپا بردند. پس از آن در ایتالیا، فرانسه و انگلستان بوقلمون پرورش داده شد. با کشف آمریکا مهاجران به خوبی با این پرنده و مزه آن آشنایی داشتند بنابراین به سرعت پرورش و مصرف بوقلمون در آمریکا گسترش یافت به طوری که هم اکنون ایالات متحده و اتحادیه اروپا به ترتیب اولین و دومین تولیدکننده و نیز مصرف کننده گوشت بوقلمون در دنیا هستند.
به همراه مجموعه جزوات آموزشی در فرمت PDF
موضوعات مورد بررسی در این فیلم آموزشی :
استاندارد و تجهیزات سالن:
تعریف یا مشخصات فنی سالن
عایق کاری سالن
منبع آب سالن
منبع حرارتی
مادر مصنوعی
نور دهی و تهویه
دانخوری و آبخوری
آماده سازی سالن پرورش:
شستشوی سالن و تجهیزات
ضد عفونی سالن
ضد عفونی تجهیزات داخل سالن
بستر
گرم کردن سال
پیش گرمایی
رطوبت سالن
خنک کردن سالن
مدیریت گله :
جوجه ریزی
خوراک
شکل ظاهری کنستانتره
اجزای تشکیل دهنده جیره
رابطه تغذیه و کیفیت لاشه
آب مصرفی
کنترل وزن متوسط زنده در طول یک ماهگی
کنترل وزن متوسط زنده در نرها و ماده ها از دو ماهگی به بعد
رابطه اعمال مدیریت تغذیه متناسب با کنترل وزن
جداسازی نرها و ماده ها از یکدیگر از دو ماهگی به بعد
زمان حذف و کشتار نرها و ماده ها
بهداشت :
پیشگیری و محافظت از بروز بیماری
واکسیناسیون
طرق واکسیناسیون
1 DVD