خدمات » خدمات پزشکی
فروش دستگاه تصفیه آب با فیلترهای قلیایی برای کاهش دیابت
این روزها تبلیغات گسترده ای در خصوص مزایا و منافع متعدد آب قلیایی دیده می شود که آن را به عنوان برطرف کننده بسیاری از بیماری ها و مناسب برای تمام افراد معرفی می کنند. در این مقاله سعی داریم از زاویه دیگر به آب قلیایی و اثرات آن در بدن بپردازیم.
آیا بهتر است از آب قلیایی دوری کنیم ؟!
استفاده ی بجا و مناسب در مورد هر محصول غذایی ضروری است . بدیهی است خوردن آب قلیایی در هنگام خوردن غذا توصیه نمی شود، چرا که معده ، نیاز به حفظ شرایط اسیدی در هنگام هضم غذا را دارد ولی این بدان معنا نیست که در کل روز بدن ما اسیدی بماند. مناسبترین زمان برای خوردن آب آی واتر قلیایی حدود یک ساعت قبل و دو ساعت بعد از غذا و یا اوایل صبح ، عصر و اواخر شب می باشد.
آب قلیایی به صورت چشمه های طبیعی در مناطقی مانند چشمه زمزم در عربستان، نورد نانو (Nerdenau Water) در آلمان ، هیتاتنریوسویی (Hita Tenryosui Water) در ژاپن و تلاکوت (Tlacote) در مکزیک یافت می شود.
اولین بار دانشمندان ژاپنی علاقمند به سلامت و طول عمر انسان ها در سال ۱۹۳۱ بصورت جدی بر روی این تکنولوژی کار کردند و وزارت بهداشت ژاپن استفاده از آب قلیایی را برای اسهال مزمن ، سوء هاضمه ، تخمیر غیرطبیعی دستگاه گوارش و ترش کردن معده مجاز اعلام کرد.
آب آی واتر دارای خواص شگفت انگیزی نظیر میکروخوشه ای و شش ضلعی بودن است که نفوذ موثری در بافتها و سلول های بدن داشته و موجب آبرسانی بیشتر و دفع بیشتر سموم می گردد. از طرفی عامل آنتی اکسیدان به مقدار زیادی در آب آی واتر وجود داشته که بدلیل داشتن الکترون اضافی می تواند اثر مخرب رادیکالهای آزاد در بدن را خنثی نماید. خوردن آب قلیایی همراه غذا و دارو توصیه نمی شود و برای نگهداری آنها توصیه می شود از ظروف شیشه ای استفاده گردد .
آب قلیایی چیست؟
PH نرمال آب در محدوده 7.5می باشد که کمی متمایل به قلیایی می باشد، اما منظور از آب قلیایی آبی است که تا PH آن تا 9.5 افزایش یافته باشد. این کار به وسیله دستگاه های یونیزه کننده و افزایش بار منفی آب صورت می گیرد.
فواید آب قلیایی
برخی مطالعات نشان می دهد که آب قلیایی روند افزایش قند خون در افراد دیابتی را کاهش می دهد و سطح توتال کلسترول و تری گلیسرید در آن ها کم می شود.
تاریخچه مصرف آب قلیایی
از ۵۰ سال پیش تا کنون آب قلیایی در چین و ژاپن به منظور افزایش طول عمر مصرف می شده است؛ زیرا سرشار از کلسیم، منیزیم، پتاسیم، آهن، روی و نیکل می باشد که املاح موثر در سلامتی و طول عمر هستند؛ و نیز آب قلیایی اکسیژن بیشتری را به بدن می رساند و منجر به اثرات ضدپیری می شود؛ اما مشخص گردیده است که اکسیژن دریافت شده از این راه معادل اکسیژن دریافتی از یک نفس عمیق در هوای آزاد است.
دانشمندان با مطالعات متعدد دریافتند که مصرف طولانی مدت آب قلیایی منجر به فیبروز قلبی و عوارض دیگری در ماهیچه قلب موش های آزمایشگاهی می شود. در نتیجه در چین و ژاپن مصرف آن را به صورت کنترل شده، در مدت زمانی مشخص و به موارد درمانی خاص محدود کرده اند.
مصرف آب قلیایی قبل از وعده غذایی باعث افزایش PH معده می شود و از مقدار اسیدی بودن محیط معده می کاهد. در نتیجه هضم مواد غذایی مختلف که برای هضم و تجزیه شدن به محیط اسیدی قوی نیاز دارند، به درستی صورت نمی گیرد
آب قلیایی چه فواید و چه مضرات دارد؟
ایجاد اختلال در فرآیند هضم غذاها به وسیله آب قلیایی
اولین و مشهودترین دلیلی که برای منع مصرف آب قلیایی مطرح می شود، اثر بالقوه آن بر فرآیند هضم است؛ به علت اینکه فرآیند هضم از معده آغاز می شود که یک محیط بسیار اسیدی می باشد.
۵۰ درصد افراد بالای ۶۰ سال، مبتلا به هیپوکلردیا هستند که معنی آن ترشح بسیار کم اسید معده می باشد. این مسئله به این معناست که آن ها به مقدار کافی نمی توانند اسید برای یک هضم بهینه فراهم آورند. برای چنین افرادی مصرف آب قلیایی مشکل ایجاد می کند. بسیاری از کارخانجات تولیدکننده دستگاه های یونیزه کننده آب از این موضوع مطلع هستند به همین علت است که آن ها توصیه می کنند که این آب قبل از وعده غذایی مصرف نشود؛ زیرا برای افراد عادی هم مصرف آب قلیایی قبل از وعده غذایی باعث افزایش PH معده می شود و از مقدار اسیدی بودن محیط معده می کاهد. در نتیجه هضم مواد غذایی مختلف که برای هضم و تجزیه شدن به محیط اسیدی قوی نیاز دارند، به درستی صورت نمی گیرد و مشکلات سوءهاضمه بالاخص بعد از مصرف غذاهای پروتئینی که هضم اصلی آن ها در معده می باشد صورت می گیرد.
رفلاکس معدی در نتیجه مصرف آب قلیایی
دریچه پیلوری معده به دلیل اینکه حساس به PH می باشد، به درستی باز نمی شود و غذاها در معده می مانند و در این محل به دلیل قلیایی شدن، هضم نیز به درستی صورت نمی گیرد و در بسیاری از موارد منجر به رفلاکس می گردد.
قلیایی شدن ادرار، نشانه عدم نیاز بدن به آب قلیایی
آب قلیایی تعادل PH بدن را بر هم می زند. مصرف این آب بدن را قلیایی می کند؛ و اسیدهایی که به وسیله غذاها ایجاد می شود را از بین می برد. مصرف آب قلیایی PH ادرار را افزایش می دهد. افزایش PH ادرار نشان دهنده این مسئله است که بدن تلاش دارد مواد معدنی را که نمی تواند از آن ها استفاده کند از بدن خارج کند.
ساختار غیرطبیعی مولکولی در آب قلیایی
دستگاه های تولیدکننده آب قلیایی، جریان الکتریکی قوی در طی تولید آب یونیزه ایجاد می کنند. این جریان الکتریکی اثرات مخرب بر خاصیت الکترومغناطیسی مولکول آب دارد.
اختلالات مفصلی و پلاک های عروقی ناشی از آب قلیایی
در فرآیند یونیزه کردن آب، یون مثبت آب که پروتون نام دارد به سمت مواد معدنی چون فسفات، کلرید، سولفید و یدید جذب می شود؛ و یون منفی که هیدروکسید می باشد، به سمت کلسیم، منیزیم، پتاسیم و سدیم کشیده می شود. به علت اتصال محکمی که در طی فرآیند یونیزاسیون اتفاق می افتد، این مولکول ها به راحتی شکسته نمی شوند و مواد معدنی قلیایی در بدن قابل استفاده نخواهند بود؛ و اگر سیستم کلیوی فرد به درستی عمل کند؛ هیدروکسید کلسیم، هیدروکسید سدیم، هیدرو کسی منیزیم و هیدروکسید پتاسیم از بدن دفع خواهند شد. کاهش کلسیم، منیزیم و پتاسیم در بدن فشارخون را افزایش می دهد و اختلالات مفصلی و استخوانی را به همراه دارد.
برخی مطالعات نشان می دهد که آب قلیایی روند افزایش قند خون در افراد دیابتی
را کاهش می دهد و سطح توتال کلسترول و تری گلیسرید در آن ها کم می شود
اثرات دیگر آب قلیایی
۱٫ هضم ناقص پروتئین ها، در نتیجه افزایش احتمال ابتلا به آلرژی توسط این پروتئین ها.
۲٫ کمبود ریزمغذی ها در بدن در نتیجه اختلال هضم و جذب.
۳٫ کاهش قابلیت آنتی باکتریال معده. (زیرا محیط اسیدی معده باعث استریل شدن آن و محافظت در برابر باکتری ها می شود)
۴٫ افزایش گازهای معده و روده در نتیجه تخمیر مواد هضم نشده توسط باکتری ها.
۵٫ کلسیفیکاسیون مفاصل
۶٫ عدم تعادل متابولیکی و…
موارد احتیاط در مصرف
۱٫ تا یک ساعت بعد و قبل از غذا نباید از آب قلیایی استفاده شود. این مسئله بالأخص در مورد غذاهای پروتئینی بیشتر صدق می کند.
۲٫ آب قلیایی را به همراه هیچ دارو یا مکمل یا افزودنی دیگری مصرف ننماید؛ زیرا در اثر ترکیب آن با داروها یا سایر مواد شیمیایی به شکل خطرناکی تبدیل می شود.
۳٫ برای نگهداری آن از ظروف شیشه ای درب دار به جای ظروف پلاستیکی استفاده کنید؛ زیرا با مواد پلاستیکی واکنش نشان می دهد؛ و اگر درب آن باز باشد با هوا نیز واکنش نشان خواهد داد.
از نمونه های تحقیقاتی و درمانی قابل ذکر می توان به موارد زیر اشاره نمود
دکتر رابرت یانگ ( متخصص تغذیه سلولی ) که نشان دادند دیابت زمانی بوجود می آید که پانکراس توانایی خود را در تولید و ترشح مقادیر مناسب انسولین از دست می دهد . آب آی واتر قلیایی می تواند به پانکراس کمک کند تا انسولین بیشتری ترشح کند
پروفسور هیروناگ بیان نموده اند که در کم آبی مزمن ، مقادیر بیشتری از کلسترول در سلولهای کبد تولید می شود.برای پیشگیری از رسوب کلسترول بیش از حد بوسیله ی سرخرگها و کبد ، باید به طور منظم نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه پیش از خوردن غذا م ...