Search

آدينه 13 تير 1404

منو

آگهي هاي خدمات

خدمات » زیبایی و بهداشت

امولسیفایرها

امواسیفایرها به دو گروه تقسیم می شوند؛ دسته اول امولسیفایرهای روغن در آب است که به پراکنده شدن روغن در آب منجر شده و امولسیون روغن در آب را به وجود می آورد. دسته دوم نیز امولسیفایرهای آب در روغن است که سبب ایجاد امولسیون آب در روغن شده و آب پراکنده شده در روغن را به وجود می آورد. مواد مختلفی هستند که خاصیت امولسیون کنندگی دارند.
ستئارات ۲۰ و ستئارات ۲۵ و گلیسرول مونو استئارات و سوربیتان تری استئارات از جمله امولسیفایرهای آرایشی بهداشتی هستند.
در صنایع مختلف غذایی، آرایشی، دارویی و غیره ترکیباتی به منظور جلوگیری از جدا شدن آب و روغن استفاده می شود، که امولسیفایر نام دارد.به طور کلی این ترکیبات ارتباط نزدیکی با تثبیت کننده ها (موادی که حالت امولسیون شده را حفظ می کنند) دارند. هدف از افزودن این ترکیبات به مواد مختلف، بهبود ظاهر، قوام و افزایش کیفیت محصولات است. این ترکیبات در دو نوع طبیعی و مصنوعی در بازار موجودند. علاوه بر فواید بسیار، مضراتی را با خود دارند. در ادامه به بررسی امولسیفایر، انواع و کاربردهای آن می پردازیم. 
امولسیفایر چیست؟
امولسیفایر یک افزودنی شیمیایی است که باعث معلق شدن یک مایع در مایع دیگر مانند مخلوط آب و روغن می شود. این افزودنی ها در گروه سورفکتانت ها یا مواد فعال سطحی قرار می گیرند و به شکل پودر و گرانول و یا مایع که در محلول ذوب می شوند، وجود دارند. دو گروه عمده از این مواد شامل، روغن در آب به صورت قطرات روغن معلق در پایه آبی (شبیه شیر یا لوسیون بدن) و آب در روغن به شکل قطرات آب بسیار کوچک در مواد پایه چربی (بسیار غلیظ و چرب) هستند.

هدف این افزودنی ها بهبود ظاهر و قوام غذاها و افزایش کیفیت نگهداری آنهاست. همچنین وظیفه آنها جلوگیری از ادغام قطرات معلق و شکستن امولسیون است. ساختار اصلی آنها یک بخش آبگریز (معمولا اسید چرب) و یک بخش آبدوست (می توانند باردار یا بدون بار باشد) است. بخش آبگریز آنها محلول در روغن و بخش آبدوست آنها محلول در آب است. برخی از این ترکیبات مانند الژین، کاراگینان و آگار از جلبک ها مشتق می شوند و معمولا از این مواد در شیرینی، بستنی، مارگارین و سس های سالاد استفاده می کنند.

امولسیفایر طبیعی:
از انواع طبیعی آن معمولا برای محصولات خوراکی یا پوستی استفاده می کنند. اما این مواد نیز قبل از استفاده در هر محصولی، فرایندهای شیمیایی متنوعی را طی می کنند.

از رایج ترین منابع امولسیفایرهای طبیعی می توان به زرده تخم مرغ، خردل، لسیتین سویا، تری سدیم فسفات، مونو و دی گلیسیرید، توئین 80 (پلی سوربات ۸۰) و  سدیم استئاروئیل لاکتیلات اشاره کرد.

نوع مصنوعی:
از نوع مصنوعی آن بیشتر برای اختلاط در رنگ ها و مایعات اطفاء حریق بهره می برند و در محصولات آرایشی، دارویی و غذایی استفاده نمی کنند.

انواع بر حسب بار به موارد زیر تقسیم می شود:
کاتیونی (سر قطبی بار مثبت) : در محلول هایی با pH پایین تا خنثی کاربرد دارند.
آنیونی (سر قطبی بار منفی) : در محلول های قلیایی مورد استفاده قرار می گیرند.
غیر یونی (سر بدون بار) : به تنهایی یا در ترکیب با امولسیفایرهای باردار برای افزایش پایداری امولسیون استفاده می شوند.
نوع افزودنی مورد استفاده با توجه به کاربردی که دارد، متفاوت است.
کاربرد امولسیفایر:
از این ترکیبات در صنایع غذایی، تهیه لوازم آرایشی، لوسیون ها، داروها و رنگ ها استفاده می کنند.
صنایع غذایی:
یکی از اولین امولسیفایرهای طبیعی که مردم از آن استفاده کردند، زرده تخم مرغ بود. لسیتین موجود در آن ترکیبی از فسفولیپیدهای طبیعی است که در صنایع غذایی به عنوان امولسیون استفاده می شود. به دلیل ماندگاری پایین این محصول، مردم به لسیتین مشتق شده از دانه های سویا روی آوردند. با پیشرفت علم مونو و دی گلیسیرید که از اسیدهای چرب می باشند شناخته شد . پروتئین ها، استرهای اسیدهای چرب، سدیم استئاروئیل لاکتیلات و استیک اسید سایر امولسیفایرهای رایج در غذاها هستند.

این مواد در نان ها، بستنی، سس های سالاد، شکلات، مارگارین و سایر غذا های روزمره کاربرد دارند. استفاده از آنها در صنایع غذایی با وسواس بسیار بالایی انجام می شود. برای مثال اغلب از انواع طبیعی خالص یا انواع مصنوعی آن با ساختار شیمیایی شبیه به محصولات طبیعی استفاده می کنند.
یکی دیگر از امولسیفایرها ، کربوکسی متیل سلولز یا به اختصار CMC یکی از امولسیفایر های مورد استفاده در صنایع غذایی به ویزه تولید بستنی است.

سس های سالاد:
برای سال ها آشپزها از انواع طبیعی این ترکیبات مانند زرده تخم مرغ، خردل یا عسل برای تهیه سس های سالاد استفاده می کردند. این افزودنی ها باعث تشکیل و تثبیت امولسیون های روغن در آب (سس مایونز) می شوند و ترکیبات طعم دهنده را به طور یکنواخت در آن پخش می کنند.
امولسیفایر بستنی:
این ترکیبات از تشکیل کریستال های بزرگ یخ در محصولات منجمد (بستنی) جلوگیری کرده و حجم و یکنواختی آنها را بهبود می بخشند.
امولسیفایر در کیک:
یکی از کاربردهای امولسیفایرهای طبیعی، استفاده آنها در کیک ها و شیرینی هاست. در دستور آماده سازی مایه کیک ها همواره آب یا شیر، روغن، شکر، آرد و تخم مرغ وجود دارد؛ در واقع این مواد پایه پخت کیک ها به شمار می آیند. همانطور که می دانید آب و روغن در یکدیگر مخلوط نمی شوند، به همین منظور از زرده تخم مرغ در کیک ها بهره می برند.
امولسیفایر در لوازم آرایشی و بهداشتی:
برای ساخت لوسیون ها، عطرها، کرم ها و سایر محصولات نیاز به مخلوط کردن اسانس با آب است که بدون امولسیفایر ها امکان پذیر نیست.

اولین افزودنی شیمیایی که توسط یونانیان باستان مورد استفاده قرار گرفت، موم زنبور عسل بود. این ماده هنوز هم به دلیل خواص فوق العاده از جمله آبرسانی پوست مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین ستیل الکل از دیگر افزودنی های مورد استفاده در تهیه شامپوهاست. این ماده باعث تثبیت و قوام محصولات شده و در شامپو ها استفاده می گردد.

داروسازی:
در تهیه پمادها، ژل های دارویی، کرم ها و شربت ها از این مواد استفاده می کنند. در دارو ها اغلب از آب و ماده ی شیمیایی که خواص دارویی دارد، استفاده می کنند. برای جلوگیری از جدا شدن این مواد از هم و افزایش ماندگاری محصولات دارویی، از این ترکیبات استفاده می کنند. از معمولی ترین ترکیبات مورد استفاده در صنعت داروسازی، روغن سویا است که به سلول های بدن انسان هم آسیبی وارد نمی کند. لورامید نیز ترکیبی دیگر است که در این صنعت بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.

انواع امولسیفایر بر اساس حلالیت
حلالیت یک امولسیفایر نوع امولسیونی که تشکیل می‌شود را تعیین می‌کند. فازی که امولسیفایر در آن حلالیت بیشتری دارد، به فاز پیوسته تبدیل می‌شود.
یکی از ویژگی‌های کلیدی امولسیفایر این است که آمفی دوست هستند. این بدان معناست که یک سر مولکول چربی دوست و انتهای دیگر آن آبدوست است. انتهای چربی دوست که به آن دم گفته می‌شود، معمولاً یک اسید چرب با زنجیره بلند است که از چربی یا روغن درجه غذایی گرفته می‌شود. در آب حل نمی‌شود، اما در روغن حل می‌شود و به آن روغن دوست می‌گویند.
انتهای آبدوست اغلب به عنوان سر نامیده می‌شود و قطبی است و به راحتی در آب حل می‌شود و به آن آب دوست می‎‌گویند.
امولسیفایرهایی که به راحتی در آب حل می‌شوند (آب دوست‌تر) امولسیون‌های O/W تولید می‌کنند. امولسیفایر به شدت با آب برهمکنش می‌کند و کشش سطحی آب را کاهش می‌دهد به طوری که به صفر نزدیک می‌شود.
آب دیگر قطرات تشکیل نمی‌دهد و تبدیل به فاز خارجی (پیوسته) امولسیون می‌شود و روغن را به صورت قطرات مجزا (فاز داخلی یا ناپیوسته) پراکنده می‌کند تا یک امولسیون o/w تشکیل شود.
در واقع می‌توان نتیجه گرفت که هرچقدر امولسیفایر قطبی‌تر باشد در آب حلالیت بیشتری داشته و امولسیون روغن در آب تشکیل می دهد، و بالعکس.
انواع امولسیفایر بر اساس HLB
رایج‌ترین سیستم مورد استفاده برای طبقه‌بندی امولسیفایر شاخص HLB است. HLB شاخصی از خواص حل کنندگی امولسیفایرها است و نوع امولسیون (o/w ...

تلفن: 02188815193
Email: email address
منطقه: تهران

http://avako.ir

به اشتراک بگذارید:

share in linkedin share in twitter share in facebook

تماس با آگهی دهنده (کیش دارو)
در مورد: امولسیفایرها

نام:

موبایل:

ایمیل:

پیام:

کلمات کلیدی:

لطفا از پرداخت وجه قبل از دریافت کالا یا خدمات خودداری نمایید. سایت ایفروش مسوولیتی در مورد آگهی ها ندارد

257
بازدید







12/4/1404
Icon for سویق نخود

سویق نخود
سویق نخود یکی از فرآورده‌های سنتی و مغذی است که از نخود بوداده و آسیاب‌شده تهیه می‌شود. این سویق سرشار از ...
ماپین،    مازندران،   تماس: 09113106636
قيمت: 000

12/4/1404
Icon for جودوسر پرک

جودوسر پرک
خواص جودوسر پرک: • کاهش دهنده وزن    • مبارزه با سرطان    • کاهش دهنده قند خـون • کاهـش ...
ماپین،    مازندران،   تماس: 09113106636
قيمت: 000

12/4/1404
Icon for گندم سیاه ارگانیک

گندم سیاه ارگانیک
گندم سیاه یک دانه پرخاصیت و بدون گلوتن است که به خاطر طعم دلپذیر، خواص درمانی و ارزش غذایی بالا، امروزه در ...
ماپین،    مازندران،   تماس: 09113106636
قيمت: 000

12/4/1404

پودر جوانه گندم
پودر جوانه گندم 111 خواص پودر جوانه گندم: • چاق کننده    • لاغر کننده    • رفع یبوست    • ...
ماپین،    مازندران،   تماس: 09113106636
قيمت: 000

12/4/1404
Icon for درمان ریزش مو با پودر جوانه گندم

درمان ریزش مو با پودر جوانه گندم
فروش پودر جوانه گندم خالص و طبیعی با خواص فراوان    پودر جوانه گندم خالص و تازه، تهیه‌شده از جوانه‌های ...
ماپین،    مازندران،   تماس: 09113106636
قيمت: 000

12/4/1404
Icon for شکر شفا

شکر شفا
دمنوش گیاهی شکر شفا 111    خواص: • مناسب برای دیابتی ها • کاهش دهنده سریع قند خون • مناسب برای دردهای ...
ماپین،    مازندران،   تماس: 09113106636
قيمت: 000

12/4/1404
Icon for سبوس چندغله

سبوس چندغله
سبوس چندغله ترکیبی از چهار نوع سبوس مفید شامل سبوس گندم، سبوس برنج، سبوس جو و سبوس جودوسر است که سرشار از فیبر، ...
ماپین،    مازندران،   تماس: 09113106636
قيمت: 000

12/4/1404
Icon for نشاسته ذرت

نشاسته ذرت
فروش نشاسته ذرت با کیفیت عالی و قیمت مناسب    نشاسته ذرت مرغوب مناسب برای مصارف خانگی، صنعتی و غذایی    مناسب ...
ماپین،    مازندران،   تماس: 09113106636
قيمت: 000

12/4/1404
Icon for دمنوش کاسنی

دمنوش کاسنی
دمنوش کاسنی خالص و طبیعی    دمنوش کاسنی یکی از بهترین انتخاب‌ها برای پاکسازی بدن، به ویژه کبد و خون ...
ماپین،    مازندران،   تماس: 09113106636
قيمت: 000

12/4/1404
Icon for دمنوش مورینگا

دمنوش مورینگا
مورینگا یکی از گیاهان دارویی بسیار مفید است که به صورت دمنوش مصرف می‌شود.    دمنوش مورینگا دارای خواص ...
ماپین،    مازندران،   تماس: 09113106636
قيمت: 000

12/4/1404
Icon for پودر جوانه گندم111

پودر جوانه گندم111
پودر جوانه گندم111    ویتامین B موجود در جوانه گندم برای افزایش متابولیسم و کمک به بدن شما در سوزاندن ...
ماپین،    مازندران،   تماس: 09113106636
قيمت: 000

12/4/1404
Icon for سبوس برنج

سبوس برنج
سبوس برنج یک مکمل غذایی پرخاصیت و طبیعی است که از لایه خارجی دانه برنج به‌دست می‌آید. این محصول سرشار از فیبر، ...
ماپین،    مازندران،  
قيمت: 000

12/4/1404
Icon for تعمیر تخصصی تجهیزات پزشکی و لاغری

تعمیر تخصصی تجهیزات پزشکی و لاغری
تعمیر تخصصی کلیه تجهیزات    پزشکی    لاغری    زیبایی    آزمایشگاهی    در ...
مرادی،    تهران،   تماس: 09352685798

12/4/1404
Icon for اموزشگاه مراقبت زیبایی در محدوده فاطمی

اموزشگاه مراقبت زیبایی در محدوده فاطمی
اموزشگاه مراقبت زیبایی (آرایش و پیرایش) ایران آذین    با امتیاز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای    اصول ...
میر جوادی (شیخی) ،    تهران،   تماس: 88976978 - 88974768 - 09124244016

12/4/1404
Icon for مشاوره پزشکی پوست وزیبایی درشرق وشمال تهران

مشاوره پزشکی پوست وزیبایی درشرق وشمال تهران
درمان بیماریهای پوست ومو- میکرودرم ابرژن - تزریق از بین بردن خط خنده ، برجسته کردن لبها ورفع نواقص صورت بدون ...
دکترطالبی،    تهران،   تماس: 021-33350012
قيمت: مناسب

12/4/1404
Icon for مطب پزشکی پوست ومووزیبایی

مطب پزشکی پوست ومووزیبایی
پزشک بیماریهای پوست ومو--تزریق بوتاکس –تزریق ژل یافیلرصورت -جوانسازی صورت و بدن –لیفت صورت و بدن –کانتورینگ ...
دکترطالبی،    تهران،   تماس: 09229500893
قيمت: مناسب

12/4/1404
Icon for هزینه فر مو دائمی زنانه

هزینه فر مو دائمی زنانه
هزینه فر دائم مو زنانه به پارامترهای زیادی نظیر بلندی و کوتاهی مو، سلامت مو، مواد فر کننده مو و نیز مدل مو ...
مرکز فر فرفری سنتر(سالن سیمین)،    تهران،   تماس: ۰۲۱۴۴۰۶۲۰۲۴

12/4/1404
Icon for آموزش فر 6 ماهه از صفر تا صد

آموزش فر 6 ماهه از صفر تا صد
آموزش فر شش ماهه مو را با بهترین کیفیت و به صورت تخصصی با ما در تنها مرکز تخصصی فر مو سیمین تجربه کنید. آموزش ...
مرکز فر فرفری سنتر(سالن سیمین)،    تهران،   تماس: 02144062024

12/4/1404
Icon for آموزش فر دائمی مو در تهران با مدرک فنی و حرفه ای

آموزش فر دائمی مو در تهران با مدرک فنی و حرفه ای
برای شرکت در بی نظیر ترین دوره آموزش فر مو دائم در مرکز تخصصی فر مو سیمین با ما در تماس باشید. در دوره آموزش ...
مرکز فر فرفری سنتر(سالن سیمین)،    تهران،   تماس: 02144062024

12/4/1404
Icon for آموزش فیبروز ابرو در مرکز غزل زرگریان

آموزش فیبروز ابرو در مرکز غزل زرگریان
برای آموزش فیبروز ابرو کجا را انتخاب کنم؟ آیا نمی‌دانید برای آموزش فیبروز ابرو چه مرکزی را انتخاب کنید که ...
مرکز میکروبلیدینگ غزل زرگریان،    تهران،   تماس: 09128998646
1234567891011بعدي آخر(1 تا 20 از بیش از 1625 مورد)
Special:  لیزر(CNC) -- پانچ -- برش و خم  Ad 5 startلیزر(CNC) -- پانچ -- برش و خم
خدمات پانچ پایدار(متال
تلفن:02155259468
Special:  انجام کلیه خدمات حسابداری و مالیاتی ، سامانه مودیان  Ad 5 start انجام کلیه خدمات حسابداری و مالیاتی ، سامانه مودیان
شرکت بیلان برتر
تلفن:02188518238
Special:  مشاوره مالیاتی  Ad 3 startمشاوره مالیاتی
لیان سمندری
تلفن:09191002158
Special:  خدمات تخصصی ماشین های اداری  Ad 2 startخدمات تخصصی ماشین های اداری
شهرام محمدی
تلفن:02188533295
Special:  دیده بان شب  Ad 2 startدیده بان شب
دیده بان شب
تلفن:09127692096


Eforosh Telegram Eforosh instagram
نصب نسخه جدید iOS اپلیکیشن ایفروش بعدا