خدمات » مشاوره
کتابچه راه اندازی تهیه غذا/کترینگ/رستوران(آشپزخانه صنعتی)
سالها تحقیق،جمع آوری و تدوین اطلاعاتی مرتبط، موثر و ساده سازی شده که سعی دارد تا متنوع و جامع نیز باشد :
اصول اولیه تجهیزات، طرح توجیهی،بهداشت،جانمایی،روشهای استاندارد نگهداری و آماده سازی و بیش از 300 صفحه رسیپی انواع غذاها،سالادها، سس ها، اردور های ایرانی و بین المللی جهت فراگیری، تست و ایده برداری برای کسب و کار آتی شما در این کتابچه جامع موجود است :
(پکیج جامع راه اندازی آشپزخانه صنعتی( کترینگ،رستوران و ...)
برای آشنایی با فرآیندهای پیش نیاز راه اندازی یک آشپزخانه صنعتی (برای کترینگ، رستوران، تالار و ...) نیاز است تا با اصول اولیه کسب و کار آشنا شوید. این راهنما شما را در زمینه یاری میرساند. هیچ نوشته ای جهت راه اندازی اصولی و بی عیب و موفق یک واحد کسب و کار به تنهایی کافی نخواهد بود. توصیه میگردد که در کنار مطالعه این جزوه، در دوره آموزشی "اصول و مقدمات راه اندازی کترینگ و رستوران" شرکت نموده تا به روشی علمی با چهار فرآیند اصلی یک آشپزخانه صنعتی (انبار و نگهداری مواد اولیه-آماده سازی-پخت و پرسیون و سرویس دهی) آشنا شوید.
کتابچه راه اندازی آشپزخانه صنعتی(راهنما و مقدمات تاسیس کترینگ، رستوران و ...)
(تهیه غذا، رستوران، تالار) شامل توضیحات تمام فرآیندها واصول یک آشپزخانه صنعتی (داخل رستوران، کترینگ، تالار،هتل و ...) می باشد که در 566 صفحه به تشریح ملزومات و مقدمات این کسب وکار(از آشنایی با محل های خدمات غذایی تا نیروی انسانی و ...)می پردازد.
در ابتدای مسیر پس از آشنایی با ابزارهای رایج، با روشهای پخت،اصول تجهیز،شرح وظایف پرسنل...
برای مطالعه متن کامل، از شما دعوت میکنیم از طریق لینک زیر به متن کامل دسترسی پیدا کنید. ضمنا میتوانید از طریق لینک های منوی سمت چپ با خدمات و دوره های آموزشی حضوری گروه فود سرویس پیشرو آشنا شوید:
http://parscenter.com/foodservice/Product/107213
سفارش : ارسال پیامک / چت واتزاپ:
09366639769