محققان توصیه میکنندبرای سلامت مفاصل خوددربرنامه غذایی کپورماهیان"ماهی کلیکا و ماهی قزل الا را بگنجانید مصرف دوبار ماهی در هفته خطر پیشرفت بیماری روماتیسم مفصلی را کاهش میدهد. محققان به این نتیجه رسیده اند که امگا3 های موجود در ماهی ها میتواند خطر پیشرفت ارتریت روماتوئید (روماتیسم مفصلی) را کاهش دهد. محققان با بررسی برنامه غذایی افراد زیادی مشاهده کردند افرادی که روزانه روغن ماهی سرشار از امگا3 مصرف کردند به میزان 52% کمتر در معرض پیشرفت این بیماری قرار گرفتند به عقیده این محققان ده سال مصرف ماهی ازاد و حتی هرنوع ماهی دیگر ان هم یکبار در هفته خطر ابتلا به روماتیسم را در بین این افراد به میزان 29% کاهش داده است.