حباب زای
افزودنیهای بتن » حباب زای
حباب زای بتن
با استاندارهای ذیل مطابقت دارد:
ASTM C 260 – 06 , ISIRI 2930 , ASTM C 666
ASTM C233 , ASTM C457
خواص و اثرات:
افزایش مقاومت بتن در برابر سیکل های یخبندان و ذوب
امکان کاهش آب مصرفی بدون کاهش کارایی بتن
افزایش دوام بتن
جلوگیری از جدائی دانه های ریز و درشت بتن
جلوگیری از آب انداختگی بتن
امکان رو آمدن مقدار کنترل شده ای از شیره سیمان را فراهم می آورد ودر نتیجه باعث کاهش میزان نفوذ پذیری آب و املاح شیمیایی به داخل بتن می گردد.
کاهش طول لوله های مویین و کاهش نفوذ پذیری
غیر قابل اشتعال است .
موارد کاربرد:
بتن ریزی جاده ، بزرگراه ، باند فرودگاه و پیاده رو
ساخت بتن شبکه های آبیاری و زهکشی
ساخت بتن سردخانه و اسکله
ساخت بتن جهت منطقه های سرد سیر
ساخت جداول بتنی خیابان و بزرگراه
میزان مصرف:
از آنجائیکه میزان هوای بتن می بایست بین 3 الی 6 درصد باشد و عواملی نظیر نوع سیمان ، نسبت آب به سیمان ، دمای محیط و نوع سنگدانه ها تأثیر بسزایی در میزان مصرف مواد حباب زا دارند ، انجام مداوم تست های کارگاهی ضروری است. اما میزان مصرف با توجه به مصالح موجود در کشور و گونه های سیمان ، غالباً بین 0/1 الی 0/4 درصد وزن سیمان خواهد بود.
روش مصرف:
می تواند با تمام آب اختلاط بتن و یا بخشی از آن مخلوط گشته و به بتن اضافه گردد.
می تواند به مخلوط آماده بتن افزوده شود و پس از اختلاط کامل عمل بتن ریزی آغاز گردد.
نکات ایمنی:
در صورت مصرف همزمان چند ماده افزودنی بتن حتماً با دفتر فنی شرکت تماس حاصل فرمایید.
در صورت برخورد این ماده با چشم فوراً به مدت 2 دقیقه چشم خود را در آب باز و بسته کنید.
مشخصات فیزیکی و شیمیایی:
حالت فیزیکی : مایع
وزن مخصوص: gr/cm3 ا 1/03
رنگ : کرم تیره
PH :ا8
یون کلر : ندارد ( کمتر از استاندارد BS 5075 )
قابلیت انحلال : در آب
ملاحظات:
مدت نگهداری : دو سال در بسته بندی اولیه و دور از هوا
شرایط نگهداری : دور ازتابش مستقیم و طولانی نور خورشید
بهترین دمای نگهداری : 15 تا 25 درجه سانتیگراد
نوع بسته بندی : گالن 20 کیلوگرمی
افزودنی حباب زای بتن برای کاهش نفوذ پذیری و افزایش طول عمر بتن در برابر سیکل های تکراری یخبندان و ذوب به بتن ...