کره های گیاهی
کره های گیاهی » کره های گیاهی
کره کنحد
خواص کره کنجد:
کاهش دهنده سطح کلسترول بد خون (LDL)
افزایش جذب کلسترول خوب (HDL)
کاهش فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون بالا
جلوگیری از سرطانهای سینه، پروستات و سرطانهای دستگاه گوارش
جلوگیری از تصلب شرایین و بسته شدن عرووق
جلوگیری از بروز سکته قلبی
جلوگیری از بروز آب مروارید
کاهش ابتلا به بیماری پارکینسون
جلوگیری از بیماریهای مفصلی و آرتروز و روماتیسم
نرمکننده معده و روده و درمان یبوست و مناسب برای درمان کبد چرب
ویتامین E موجود در آن از بیماری آلزایمر جلوگیری میکند
تقویتکننده قوای جنسی در آقایان بخاطر وجود ویتامین E
مفید برای درمان سرفه و گرفتگی صدا
تقویت گردش خون و مفید برای درمان کم خونی و سرگیجه
مصرف مرتب آن اضطراب را کاهش میدهد
مانع اختلالات عصبی می شود و سیستم دفاعی بدن را تقویت میکند
خواص آنتی اکسیدان فوقالعاده
مناسب برای افراد با مزاجهای مختلف به دلیل طبع بهاری
سرشار از انرژی است و نشاطآور است (درمان کسلی ، خستگی و بیحالی)
خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی دارد
کنجد منبع بسیار خوبی از مس، کلسیم، منیزیم و روی است. تنها یک چهارم لیوان از آن، قابلیت تامین ۴/۷۰ درصد مس، ۶/۳۱ درصد منیزیم و ۱/۳۵ درصد از کلسیم مورد نیاز روزانه را دارد. (مقدار کلسیم موجود در کنجد سه برابر شیر است.)