صنعت » کشاورزی و دامپروری
وکیوم کولر
دستگاه وکیوم کولر توسط تبخیر سریع آب محیطی که در لابهلای برگ سبزیجات نهفته است با کاهش شدید فشار داخل کابین کار می کند. در این شرایط (خلاء) آب موجود به صورت جوشیده از حالت مایع به گاز تبدیل می شود (همانطور که می دانیم با کاهش فشار هوا، نقطه جوش نیز کاهش پیدا می کند یعنی آبی که در شرایط فشار استاندارد 760 میلیمتر جیوه با درجه حرارت 100 درجه سانتیگراد به جوش می آمد، با کاهش فشار به نزدیکهای صفر، نقطه جوش آب به 2-3درجه سانتیگراد می رسد و بخار حاصل از این آب جوش، دمای 2 الی 3 درجه سانتیگراد خواهد داشت) و این خروج سریع بخار از لابهلای محصول باعث خنک شدن مواد داخل کابین می شود و درعین حال کیفیت حفظ و نگهداری سبزیجات را بالا می برد.