پنجره یو پی وی سی دو جداره دو حالته
پنجره یو پی وی سی دو جداره دو حالته » پنجره یو پی وی سی دو جداره دو حالته
پنجره دوجدارهupvc لولایی و سایبانی
پنجره دوجدارهupvc لولایی و سایبانی
توضيح فارسي: پروفیل upvcPVC ماده ی اولیه ساخت پروفیل در پنجره های مدرن UPVC می باشد که از مخفف کلمات (Unplasticised Poly Vinyl Chloride) تشکیل شده است.
این ماده یک نوع تنوع ترموپلاست مدرن متشکل از مشتقات اصلی نفت خام و نمک طعام است. در فرآیند تولید UPVC با افزودن مواد مختلفی چون ضربه گیرها (Impact Modifier)، مواد ضد احتراق (Heat Stabilizers)، پر کننده ها (Fillers)، کمک کننده ها (Processiny Aids)، روان کننده های داخلی و خارجی (Internal & External Lubricants) و رنگ های صنعتی (Pigment) به دو ماده اصلی فوق، ترموپلاست UPVC به دست می آیدکه ترکیب جدیدی از ماده اولیه PVC بوده، ولی به علت خواص فیزیکی متفاوت این ماده جدید اصطلاحا به آن یک ماده غیر پلاستیک اطلاق می شود.
پروفیل UPVC :
پروفیل UPVC یکی از مطمئن ترین و پر مصرف ترین مواد اولیه در ساخت درب و پنجره های ساختمان بوده و مشخصه اصلی آن زیبایی و استحکام می باشد.
سبکی وزن، خمش پذیری، عدم اشتعال، عایق بودن در مقابل حرارت و الکتریسیته، مقاومت در برابر مواد شیمیایی و بیولوژیک، قابلیت تبدیل به سطوح سیقلی، قابلیت تلفیق با مواد افزودنی مختلف و بالاخره انعطاف پذیری در به کاربردن طرح های متعدد، پلیمر مزبور را به مناسب ترین جایگزین برای آلیاژهای فلزی و غیر فلزی در صنعت در و پنجره سازی تبدیل نموده است.
تنوع ساخت در مدل های مختلف :
پروفیل UPVC با توجه به ضد ضربه بودن به راحتی قابل خم شدن هستند، از این رو می توان با این نوع پروفیل هر نوع انحنا و قوس دلخواه را اعمال نمود.
پنجره ها به گونه ای طراحی شده اندکه قابلیت نصب توری و پرده کرکره را دارا می باشند.
مبحث 19 مقررات ملی ساختمان :
مطابق با ماده 33 قانون نظام مهندسی کشور مسئولیت نظارت عالیه بر اجرای ضوابط و مقررات ملی ساختمان در طراحی و اجرای تمامی ساختمانها بر عهده وزارت مسکن و شهرسازی است. وزارت مسکن بر مبنای این ماده اقدام به انتشار مقررات ملی در بیست مبحث نموده است که مبحث 19 آن مربوط به صرفهجویی در مصرف انرژی در ساختمان میباشد.
مبحث 19 مقررات ملی ساختمان در سال 1370 به تصویب هیات محترم وزیران رسید و اجرای آن در ساختمانهای کشور الزامی گردید. این مبحث چندین بار بازنگری گردیده که آخرین آن در سال 1381 بوده و بعد از بازنگری چاپ و به کلیه ارگانهای کشوری ابلاغ گردیده است.
در حال حاضر اجرای مبحث 19 مقررات ملی ساختمان برای تمامی ساختمانهای دولتی اجباری است و اجرای آن برای تمامی ساختمانهای بخش خصوصی واقع در تهران و شهرهای تابعه از سال 1384 اجباری گردیده است. برای ساختمانهای واقع در سایر شهرها و استانها مطابق برنامه زمانبندی زیر الزامی میباشد.
بر اساس مبحث 19 مقررات ملی ساختمان رعایت موارد زیر در ساختمان الزامی است.
عایقکاری دیوارهای خارجی ساختمان
نصب پنجرههای دوجداره با قابهای فلزی ترمالبریک، چوبی و یا PVC استاندارد
عایقکاری کانالهای هوا، لولههای تاسیسات و سیستم تولید آبگرم
نصب سیستمهای کنترل کننده موضعی نظیر شیرهای ترموستاتیک بر روی رادیاتورها
نصب سیستمهای کنترل مرکزی هوشمند و مجهز به سنسور اندازهگیری دمای هوای محیط
براساس ضوابط مندرج در مبحث 19 مقررات ملی ساختمان حداقل مدارک مورد نیاز جهت اخذ پروانه ساختمان به شرح زیر میباشد:
گواهی صلاحیت مهندس یا شرکت طراح
چک لیست انرژی
چک لیست کنترل پوسته خارجی ساختمان
نقشههای ساختمان
مشخصات فیزیکی مصالح و سیستمهای عایق حرارت مورد استفاده در ساخت اجزای پوسته خارجی ساختمان
مشخصات فنی سیستمهای تاسیسات گرمایی، سرمایی، تهویه، تهویه مطبوع، تامین آبگرم مصرفی و روشنایی مورد استفاده در ساختمانها
پی و ی سی ترکیبی است از مشتقات نفت خام و گاز کلر که طی فرایند پلیمر یزاسیون تولید می شود .
ماده ی اولیه ساخت پروفیل در پنجره های مدرن UPVC می باشد که از مخفف کلمات (Unplasticised Poly Vinyl Chloride) تشکیل شده است.
پنجره upvc بازشو از بالا و بغل Tilt & Turn