هموژنیازر
کمپانی Scilogex » هموژنیازر
هموژنایزر D500
شرکت پارس طب نوین بین الملل با بیش از 30 سابقه در تولید و واردات و تعمیرات محصولات و تجهیزات پزشکی آزمایشگاهی آمادگی خود را جهت فراهم کردن نیازهای شما اعلام می دارد.
دستگاه هموژنایزر D500 کمپانی Scilogex.
این شرکت وارد کننده و همچنین تعمیر کننده دستگاه هموژنایزر D500 کمپانی Scilogex می باشد.
جهت اطلاع از قیمت و همچنین توضیحات بیشتر به آدرس ایمیل رفته و یا با شماره های شرکت تماس حاصل فرمایید.
دستگاه هموژنایزر
تاریخچه دستگاه هموژنایزر:
در سال 1899 ، Gaulin دستگاه همگن ساز خود را ثبت اختراع نمود. این اختراع شامل یک پمپ پیستونی بود که در آن ماده از طریق یک یا چند لوله مویین تحت فشار قرار می گرفت. در نمایشگاه جهانی در پاریس در سال 1900، Gaulin اختراع خود به عنوان روشی برای فرآیند کردن شیر به نمایش گذاشت. بر اساس منابع و نشریات آن زمان، کلمه همگن سازی اولین بار برای توصیف فرآیند کردن شیر با دستگاه اختراع شده توسط Gaulin ، استفاده شد . بعد ها کاربرد این دستگاه در صنعت و پزشکی نمود بیشتری پیدا کرد .همگن سازی، آمیختن شدید برای یکدست نمودن ذرات در دو ماده مرتبط بههم و یا گروهی از مواد مربوط به هم برای ایجاد یک فرم ثابت از وجههای مختلف نامحلول (گاهی بکمک افزودن سورفکتانتها) برای به دست آوردن سوسپانسیون و یا امولسیون است. همگن کردن فرایندی برای دستیابی به یکنواختی اندازه ذرات یک محصول است. همگن سازی شامل حوزه بسیار وسیعی از کاربردها و روش هاست. وقتی کسی می گوید همگن سازی، ممکن است به معنای انجام یک یا چند تا از موارد زیر باشد: ترکیب کردن، مخلوط کردن، هم زدن، امولسیونی سازی، پخش کردن، تکان دادن و غیره. همگن بودن مفهومی مرتبط با یکنواختی ماده است. یک ماده همگن در ترکیب یا ویژگی های فیزیکی یکنواخت است. هرچند یک ماده ممکن است در مقیاس بزرگتر همگن باشد در حالیکه در مقیاس کوچکتر در داخل همان ماده ناهمگن است. بیشترین استفاده از انواع همگن ساز ها در صنایع غذایی، صنایع شیمیایی و دارویی می باشد. یکی از کاربردهای مهم همگن سازی در صنعت مواد غذایی، همگن سازی شیر است.
کاربرد همگن سازی:
یکی از قدیمیترین و اصلیترین کاربردهای همگن سازی در صنعت شیر است. شیر دارای چربیهائی (لیپیدها) است که ذرات آنها به یک اندازه نبوده و هنگامیکه شیر گرم میشود این چربیها به صورت سرشیر روی شیر پخش می شوند و بشکل خامه روی سطح شیر را می گیرند. برای جلوگیری از این بروز این وضعیت باید ذرات چربی شکسته و یک اندازه شوند تا پیوند بین آنها قویتر شود. یکدست سازی ذرات در یک مخلوط مثلا شیر٬ با دستگاهی به نام هموژنایزر انجام میگیرد، دستگاهی که حجم زیاد شیر را بوسیله پیستونهای خود٬ از یک مجرای ریز با فشاری حدود دویست بار/متر بر ثانیه عبور می دهد و آنرا با فشار زیاد به یک هد از جنس تیتانیوم برخورد میدهد تا ذرات شکسته شده و تمامی چربی و مواد داخل شیر با ماده پایه شیر٬ همگن شوند و تقریباً به شکل محلول درآیند.
کلیه محصولات شرکت پارس طب نوین دارای یکسال ضمانت بی قید و شرط P.T.N international بوده و همچنین ده سال خدمات پس از فروش را دارا می باشد.