Search

سه شنبه 26 تير 1403

منو

خاویار بلوگا درجه یک شیلات



لينك سايت اين كالا



قيمت:   ۱,۰۰۰,۰۰۰ تومان

خاویار بلوگا درجه یک شیلات » خاویار بلوگا درجه یک شیلات

عرضه مستقیم خاویار بلوگا دریایی - خاویار وحشی

دفتر تهران : 22076871-021 

09124084119


انواع ماهیان خاویاری ماهی و خــاویــار بـلـوگًـا (فیل ماهی) : از نظر فیزیکی این بزرگًترین گًونه استروژن و تنها ماهی گًوشت خوار از گًروه خود می باشد بـقدری این گًونه کــمـیـاب است که تـعداد صـید آن در سال به زحمت به هزار عدد می رسد مـاهی بـلـوگًـا خیلی قوی ، بــزرگ پر ابـهت و هـمـیشه وحشی است سر سـخـتانه و بی قـرار گًـلـه هـای طـعـمه را تـعـقـیب می کـند می تواند تا بـیش از چـهـار متر قـد کشیده و به وزن یـک تـن هم بـرسـد وزن اندازه های معمول آن بین چهل تا سیصد کیلو گًرم است که تا پـانـزده درصـد وزن ماهی ماده آن را خــاویــار تـشـکـیـل می دهـد

خاویار بلوگًـا در طـیـف هـای مـخـتـلـف خـاکـسـتـری بـسـیـار خـواسـتـنـی اسـت بـه دلــیـل درشــتـی دانــه و لــطـافـت پــوسـت ، هـر چـه رنـگٍ روشـن تـری داشـتـه بـاشـد خـواهـان بـیـشـتـری دارد .



خـواص خــاویـــار ایــران

1- خاویار ماده ای است پر انرژی به طوری که هر 100 گرم آن“ 2800 کیلو کالری“ انرژی دارد

2- بیشترین استفاده ی خاویار به خاطر ارزش غذایی بالای آن است . خاویار سرشار از پروتئین ها و ویتامین های ضروری و بسیار مفید مانند : انواع ویتامین های B ، ویتامین D ، ویتامین C ، ویتامین A و ... و نمک های معدنی با ارزش چون ید و فسفر است

3- پروتئین های خاویار سرشار از اسیدهای آمینه ی ضروری برای بدن همچون آرژنین , ایزولوسین و متیونین و ... است به همین دلیل ، خاویار در ردیف یکی از غذاهای نیرو بخش قرار گرفته است

4- امروزه در اغـلب بـیـمـارسـتـان هـای اروپـا به خـصـوص آلـمـان برای ”دوره نـقـاهـت بـیـمـاری هـا“ و در بسیاری از ”بیماری های عفونی و جراحی های بزرگ“ که بیمار دچار ضعف زیادی می شود خاویار تجویز می شود

5- امگا ” 3 ” فراوان موجود در خاویار مانع از افزایش کلسترول خون می شود و مقاومت بدن را در برابر بیماری هایی چون” سکته ی قلبی ” بالا می برد

6- مصرف خـاویـار در پـیـشـگـیـری از ”سـرطـان“ , ” الـتـهـاب مـفـاصـل“ , ” افـسـردگـی “ ، ” MS “ و ”بیماری های دستگاه گوارش ” بسیار موثر است

7- خاویار غنی از عنصر آهن است و برای افراد مبتلا به ” کم خونی ” توصیه می شود

8- مصرف خاویار در بـازسـازی پـوشش سلول های عـصـبی و تـقـویـت قـوای جـنـسی در آقـایـان و خـانـم ها و همچنین در ”دوران بارداری خانم ها ” به منظور تقویت جنین تاثیر بسزایی دارد

9- به دلیل این که خاویار یک ماده ی غذایی خاص و ویژه است باید در هنگام خرید به تاریخ مصرف آن توجه کرد و از خرید خاویاری که تاریخ مصرف ندارد خودداری کرد . خاویار ایران که در بسته بندی مخصوص و به صورت پلمپ شده ارائه می گردد ضامن سلامتی شماست و در صورت تهیه خاویار از مجاری غیر قانونی ممکن است سبب مسمومیت و مشکلات جبران ناپذیر گردد

خاویار ایران یکی از گرانترین و اشرافی ترین محصولات غذایی در دنیا می باشد که از ماهیان خاویاری بدست می آید. در دنیا مرغوبترین نوع خاویار از دریای خزر بدست آمده که مارک تولید ایران دردنیا مشهورترین است. طعم و قوام این ماده غذایی منحصر بفرد بوده و با هیچ ماده غذایی دیگر قابل قیاس نمی باشد.

۱.Beluga : این نوع خاویار کمیاب ترین و گرانترین نوع خاویار در دنیا می باشد که تخم های خاویار خاکستری تیره و سیاه با دانه هایی درشت و مجزا از هم و طعمی منحصر بفرد می باشد .

۲.Asetra: این نوع خاویار به رنگ طلائی یا قهوه ای متمایل به زرد با دانه هایی کوچکتر و ظاهری روغنی می باشد و طعمی قوی دارد.

۳.Sevruga: این خاویار ارزانترین نوع بوده که از کوچکترین ماهیهای این گونه بدست می آید که دانه هایی کوچک و سیاه همراه با طعمی نمکی دارد.

انواع مختلف خاویار بدست آمده پس از فرایند فرآوری شدن با نمک و طعم دار گشتن و درجه بندی شدن،بسته بندی و به بازار عرضه می شوند. کنسرو باز نشده خاویار تازه در دمای یخچال بین ۰-۳- درجه سانتیگراد باید نگهداری شود و هرگز نباید فریز گردد زیرا علاوه برخطر ترکیدن دانه ها،سبب از بین رفتن طعم می شود.در صورت مصرف و باز شدن درب آن تا یک هفته در یخچال با درب بسته قابل نگهداری بوده و در این فاصله باید روزانه با احتیاط هم زده شود . البته باید توجه کرد که با گذشت زمان طعم اولیه از بین خواهد رفت. بعلت مستعد بودن خاویار به فساد هنگام سرو باید 15 دقیقه قبل از یخچال خارج شده و در ظرف بلور ، کریستال با پایه های نقره جهت بهتر نگه داشتن سرما و بر روی بستر یخ سرو شود . بعلت حساس بودن خاویار حتی در رستورانها و هتلهای درجه یک بشقاب ارائه شده به مهمان نیز پیشاپیش سرد می گردد. میزان سرو آن جهت هر نفر حداکثر30 گرم می باشد .هنگام جابجایی خاویار از قوطی به ظرف سرو باید با احتیاط صورت گرفته تا هیچ تخریبی در دانه های خاویار ایجاد نگردد زیرا سبب روغنی شدن و از بین رفتن ظاهر اولیه تخم ها می شود. خاویار با مخلفات جانبی گوناگونی بسته به تمایل سرو می گردد همچون برشهای نان تست شده به همراه کره ،نانهای کوچک مخصوص صبحانه و عسل معمولاً در سرو خاویار های اصیل و گرانقیمت جهت جلوگیری از بین رفتن طعم واقعی از لیمو یا پیاز یا تخم مرغ یا دیگر مخلفات بسته به ذائقه استفاده می شود.

هنگام سرو خاویار بعضی افراد به اشتباه دانه ها را قورت داده در صورتی که باید دانه ها به کمک زبان فشرده تا طعم خاویار بخوبی احساس شود. خاویار ایران بعلت مرغوب بودن و گران بودن و خصوصیت فساد پذیری سریع و تخریب آن توسط حرارت معمولا به صورت خام مصرف می گردد و در هتلها و رستورانهای مجلل دنیا و در ضیافت های رسمی بعنوان اشتهاآور استفاده می شود. روش سرو خاویار با تخم مرغ نیم پز یا آب پز و یا تزئین سوپ های سرد که بعنوان تزئین ظروف سرو در آشپزی بکار گرفته می شود ودر هتل ها ارائه می گردد.

دفتر تهران : 22076871-021 دفتر اصفهان : 09132700589





خاویار سوروگا 50گرمی شیلات
خاویار سوروگا 50گرمی شیلات
خاویار بلوگا درجه یک شیلات
۴۰۰,۰۰۰ تومان


خاویار بلوگا درجه یک شیلات
۷۵۶,۰۰۰ تومان


عرضه مستقیم خاویار بلوگا دریایی - خاویار وحشی
خاویار و پـیـشـگـیـری از ”سـرطـان“ , ” افـسـردگـی “ ، ” MS “ و ”بیماری های دستگاه گوارش ”
خاویار بلوگا درجه یک شیلات

۱,۰۰۰,۰۰۰ تومان


عرضه مستقیم خاویار بلوگا درجه یک شیلات
بلوگا رویال - خاویار بلوگا اصل و پلمپ شده شیلات ایران
خاویار بلوگا درجه یک شیلات
۱,۰۰۰,۰۰۰ تومان
1
(1 تا 4 از 4)

راه اندازي فروشگاه در Eforosh رايگان است

خاویار عرضه مستقیم خاویار خاویاربلوگا خاویار بلوگا شیلاتی خاویار ایران خاویار شیلات ایران خاویار اصل خاویار آسترا شیلات خاویار طلایی شیلات خاویارایران خاویار بلوگا خاویار ایران خاویار طلایی ایران خاویار شیلات تغذیه دوران بارداری تقویت قوای جنسی