غذایی
غذایی » غذایی
پروپیونات کلسیم
پروپیونات کلسیم به عنوان ماده نگهدارنده در نان و سایر محصولات پخته شده استفاده میشود و ممکن است با اسید پروپیونیک و سدیم پروپیونات ترکیب شود. پروپیونات کلسیم با جلوگیری از رشد قالب و رشد باکتریها باعث میشود که محصولات پختهشده تازه شود. همچنین به طور طبیعی در کره و برخی از انواع پنیرها مشاهده میشود.
بعضی اوقات مصرفکنندگان در مورد ایمنی کلسیم پروپیونات سؤال دارند. بسیاری از مردم از ایده نگهدارندههایی که به عنوان مواد تشکیلدهنده مواد غذایی استفاده میشوند نگران هستند. اما به این فکر کنید: آیا میخواهید باکتری یا نان آلوده به کپک بخورید؟ احتمالاً نه. مواد نگهدارنده غذایی مانند کلسیم پروپیونات برای ایمن نگه داشتن برخی غذاهای سالم از اهمیت بالایی برخوردار هستند.
پروپیونات کلسیم چیست؟
نوعی ماده نگهدارنده است که معمولاً در سراسر دنیا در محصولات پخته شده استفاده میشود. این کار برای جلوگیری از رشد باکتریهای نان بوده و باعث افزایش ماندگاری کالاهای پخته شده میشود. فرمول شیمیایی آن Ca (OOCCH2CH3) 2 است. این ترکیب به شکل کریستال یا پودری رخ میدهد. این ماده در آب محلول بوده و در الکل به مقدار بسیار کمی محلول است.