کرمانشاه
سوغاتی ایران » کرمانشاه
فروش شیرینی کاک سوغات کرمانشاه
شیرینی كاك، سبك ، خوش مزه و پر انرژی است، كاك را از آرد گندم ، شكر ، تخم مرغ ، دارچین ، روغن ، هل و آب درست میكنند. كاك پزان كرمانشاه در تهیه این نوع شیرینی سلیقه به خرج داده و روی كاك را با پودر پسته ، نارگیل و خلال بادام تزیین میكنند. شیرینی كاك را معمولا در كنار و به همراه نان برنجی و خرمایی در اعیاد مختلف استفاده میكنند.
یوخه یا کاک، نوعی شیرینی سنتی ایرانی و سوغات شهرهای کرمانشاه[۱]، و شیراز است.[۲] که در شیراز به آن نان یوخه میگویند.[۳]
این شیرینی از ورقههای بسیار نازک خمیر است که با استفاده از ساچ های
مخصوص درست می شود .شيرينی كاک، سبك ، خوش مزه و پر انرژی است، كاک را از
آرد گندم ، شكر ، تخم مرغ ، دارچين ، روغن ، هل و آب درست ميكنند. كاک
پزان كرمانشاه در تهيه اين نوع شيرينی سليقه به خرج داده و روی كاک را با
پودر پسته ، نارگيل و خلال بادام تزيين ميكنند.[۴]
- از پیشکسوتان کرمانشاه می توان به افرادی چون مرحوم "حاج امیر علی جعفری" معروف به "کلوچه پز" و مرحوم "حاج رضا شکر ریز" و "حاج عبدالله زاده" و "حاج مسعود مطهری" یاد کرد که به واقع همین پیشکسوتان بودند که زمینه انبوه تولید را سبب شدند.