آموزش تصویری پخت غذا های سنتی
کدبانو شوید و برای همیشه کدبانو بمانید !
آموزش تصویری پخت غذا های سنتی توسط استاد خانم مطیعی
هدیه ویژه برای نو عروسان ایران زمین ، برای اولین بار کاملا ایرانی
بهترین و آسان ترین راه یادگیری طرز تهیه غذا های سنتی کاملا ایرانی
با روش پخت 30 غذای لذیذ و خوشمزه ایرانی را یاد بگیرید
و هنر آشپزی خود را به بهترین شکل به نمایش بگذارید
آشپزی ایرانی
یکی از کاملترین ترکیبات غذایی در جهان و آسیا را شامل میشود. آشپزی
ایرانی بسیاری از غذاهای کشور های حوزه خاورمیانه همچون کشورهای ترکیه،
ارمنستان، گرجستان، جمهوری آذربایجان و عراق را تحت تاثیر قرار داده است.
خورشها و آشهای ایرانی نشان میدهد که به طور سنتیزنان ایرانی با شناختی
دقیق از مواد غذایی و ترکیب آنها با یکدیگر برای غنیتر شدن هر چه بیشتر
غذاها، به بازده خوبی دست یافتهاند. ترکیب گروههای غذایی گوناگون غلات،
حبوبات، سبزیها و پروتئینهای گیاهی و حیوانی در همه خوراک ها دیده میشود.
غذای ایرانی، به علت وجود فرهنگ غنی ایران و اقوام مختلف از تنوع خاصی
برخوردار است که کمتر فرهنگ یا کشوری چنین ویژگی هایی دارد. ایرانیان مزه
های جدید را با ترکیب کردن مواد غذایی به خوبی یافته اند.
انواع خوراک ایرانی بر
اساس شاخصه هایی همچون نوع مصرف، روش پخت و پز، گوناگونی مواد اولیه مورد
استفاده و یا منطقه ای که آن غذا رایج و شناخته شده است، تقسیم بندی
میشوند.از مهم ترین خوراک های ایرانی میتوان به آبگوشت ، قرمه سبزی و کباب
های ایرانی اشاره کرد.
خوراکهای ایرانی را میتوان در انواع زیر طبقهبندی نمود:
-
انواع آش، حلیم، اشکنه، کله جوش
-
انواع آبگوشت و سوپ، شوربا
-
انواع کوکو، کوفته و دلمه
-
انواع فرآوردههای لبنیاتی
-
انواع شامی، کتلت و فلافل
-
انواع تهدیگها
-
انواع پلو، چلو و پلو مخلوط
-
انواع خورش و قلیه
-
انواع کباب و جوجه کباب
-
انواع برانی، خوراک لوبیا، عدسی، نرگسی و مسما
-
انواع شیرینی، دسر، و شربت
-
انواع ترشی، رب، شور و چاشنی
-
انواع تهچینها
-
انواع ادویهجات و چاشنیهای غذایی
-
انواع خوراک سنتی با گوشت، مرغ، میگو و ماهی
-
انواع خوراک با کله، پاچه، دل، قلوه، مغز و سیرابی
آنچه در این مجموعه خواهید آموخت:
-
روش پخت آش آلو
-
روش پخت بی بی اسفناج
-
روش پخت بورانی بادمجان
-
روش پخت پلو گندمی
-
روش پخت آش سماق
-
روش پخت کاچی
-
روش پخت آش چغندر
-
روش پخت چلو کلم قمری
-
روش پخت اشگنه ترش
-
روش پخت کوفته ریزه
-
روش پخت پلو عدس با کشمش
-
روش پخت آبگوشت
-
روش پخت کله پاچه
-
روش پخت آش جو
-
روش پخت دسر ته حلوا
-
روش پخت کوفته برنجی
-
روش پخت دسر یخ در بهشت
-
روش پخت بورانی اسفناج با تخم مرغ
-
روش پخت شله ماش با هویج
-
روش پخت قورمه اسفناج با آلو
-
روش پخت کوکو به
-
روش پخت یخنی عدس
-
روش پخت آش شله قلمکار
-
روش پخت کوفته زن آقا
-
روش پخت شوربا مینیسترون
-
روش پخت یتیمچه
-
روش پخت یخنی گوشت
-
روش پخت بی بی کرپ اسفناج
-
روش پخت آش ماست
-
روش پخت قلیه کدو حلوایی
خرید مجموعه آموزشی "پخت غذا های سنتی"
در قالب 1 دی وی دی با بسته بندی شکیل و اورجینال تنها به قیمت 17900 تومان
آموزش تصویری توسط استاد خانم مطیعی
روش پخت 30 غذای لذیذ و خوشمزه ایرانی
در هر کجای ایران زمین که هستید، تنها با چند کلیک ساده،
می توانید این مجموعه را خریداری کرده و در درب منزل تحویل بگیرید.