صنعت » تولید مواد غذایی
نمک شیلاتی جدید درکارخانه نمک صنعتی بادانه بندی جدید تولیدشد
نمک شیلاتی
نمک پنیری
نمک شولاتی
نمک والسی
نمک گرانول رزین
دباغی درشت
این نوع نمک محعمولا دربازار به نام نمک شیلاتی یانمک پنیری نامیده میشود
شرکت نمک پاینده به دلیل حساسیت و نیاز مشتری به تخصصی بودن این نوع سایز نمک برای اولین اقدام به تولید این نوع نمک در دو شرایط و نام مجزا نموده است
N-SHd
این نوع نمک محعمولا دربازار به نام نمک شیلاتی یانمک پنیری نامیده میشود
درشرکت نمک پاینده معمولا درشترین سایز خروجی از تفکیک سرندها این نوع سایز بوده است و دربالاترین طبقه سرند بعداز اورسایز درنمک پاینده این نوع سایز نمک تولید میشود
معمولا دراکثرکارخانجات و همچنین نمک پاینده سایز این نمک از 3مش کوچکتر و تا 8مش بوده است البته درصدی هم حدودا 10درصد زیر 8مش تا 15مش یاحتی گاها تا35مش نیز مشاهده میشود که بعلت درست عمل نکردن تفکیک سرندها ویا خردایش نادرست وهمچنین عدم تقسیم یکنواخت بارروی سرندها این ایراد دردانه بندی این محصول دیده میشود
ازآنجای که درنمک هرچه دانه بندی ریزتر میشود تاحدودی خلوصیت نمک کمتر شده لذا بهتراست دردشت دانه ها سعی شود از ورود دانه های غیر مجار ریز جلوگیری شود که درنمک پاینده روی این مورد توجه خاصی شده است
درنمک پاینده باتوجه به اینکه این سایز نمک معمولا اهمیت خاصی درصنایع ریز .زیتون.سختیگیری آب.بویلرها.دیگ های بخار.دستگاهای تفکیک اتمیک.صنعت پنیرسازی.صنعت شیلات و ...بکارمیرود و لذا خلوصیت محصول ازاهمیت بالای برخوردار است لذا سعی شده یکنواختی دامنه محصول و پراکندگی دانه ها را به حداقل ممکن برسانیم تاجای که زیر 8مش وجود نداشته باشد و دامنه به حداقل پراکندگی برسد
N-SHv
درشرکت نمک پاینده باتوجه به اهمیت استفاده صنعت از نوع نمک شیلاتی/پنیری ((N-SHd)) و تقاضای مشتری بر یکنواخت بودن و هماهنگ بودن دانه بندی ها لذا اقدام به تولید نوع خاصی ازاین محصول بانام تجاری N-SHvنموده ایم
نمک N-SHv تفاوتهای فاحشی بانومنه همگانی نمک شیلاتی /پنیری دارد
1- علاوه برکاربرد این محصول عینا و مشابه همان نمک شیلاتی/پنیری و .....
2- این محصول بدلیل شرایط خاص تولید دارای دامنه همسانی بسیار محدود و یک دست میباشد تاجای که برای نمک پایدنده میسر است دامنه همسانی را تا 1مش محدود کنیم یعنی بین 8مش تا7مش یا 8مش تا6مش یا 7تا 6 یا 6تا 5مش و سایر موارد
3- بعلت تولید خاص و قربالگری مجدد این محصول لذا تحت هیچ عنوان نرمه ویاگرده نمک که یکی از مهمترین پارامترهای تاثیرگذار معکوس درنمک و موجبات خرابی و ....نمک میشود وجود ندارد
4- نمک پاینده به راحتی امکان تولید این محصول را در رنج دانه بندی باهمسانی دانه ها و پراکندگی دانه بندی مورد نظر مشتری تولید میکند
N-SH
Fisheries salt
Cheese salt
Slurry cheese
Waltz salt
Resin granular salt
Coarse tannery salt
This type of salt is known commonly as the fishery salt or cheese salt in the market.
Due to the criticality of this type of salt (of this size) and the customer need for a professional product Payandeh Salt Company has for the first time produced this product under two different conditions and names.
N-SHd
This type of salt is commonly known as fishery salt or cheese salt in the market.
In Payandeh Salt Company the largest output of sieves and segregation processes is often this type of salt. This type of salt is produced at the highest level of the sieve after the oversize salt product of Payandeh Salt is produced.
As the grains of salt become finer the purity of salt declines. Therefore, in the production of coarse grained salts it is better to prevent unacceptably fine grains from entering the product. Payandeh Salt Company pays special attention to this necessity.
Since the salt of this size is of significant importance and is used in micro industries, olive productions, boilers, steam pots, atomic segregators, cheese industry, fisheries, etc., its purity is highly important. Hence, Payandeh Salt Company tries to minimize the uniformity of distribution and dispersion of the grains and discard grains sized below 8 MESH. It is also tried to minimize the range of dispersion.
N-SHv
Due to the importance of industrial applications of fishery/cheese salt ((N-SHd)) and the customer need for uniform and consistent grading, Payandeh Salt Company has tried to produce a specific type of salt known as N-SHv.
N-SHv widely differs from the common fishery/cheese salt.
1. It has the same applications as fishery/cheese salt.
2. Due to the special production conditions this product has a very limited range of isotropy and uniformity. The company has tried to limit the range of isotropy to 1 MESH. That is, the isotropy ranges from 8 to 7 MESH, 8 to 6 MESH, 7 to 6 MESH, 6 to 5 MESH, etc.
3. Due to the special production techniques and re-sieving of the product this type of salt contains no fine grains or salt pollens, which are the factors that can negatively affect the salt product and damage it.
4. Payandeh Salt Company produces this product easily with different gradings in accordance with the grain isotropy and dispersion required by the customer.