نان های حجیم
نان های حجیم » نان های حجیم
دوره تخصصی نانهای حجیم و نیمه حجیم در غرب تهران
اگر به دنبال دوره تخصصی نانهای حجیم و نیمه حجیم در غرب تهران هستید، توصیه می کنیم این مقاله را مطالعه بفرمائید. یکی از برترین هنرهایی که انسان دارد، هنر پخت نان است، این هنر و آموزش آن در بهترین آموزشگاه نانوایی غرب تهران به هنرجویان ارائه می شود. از نان در مراسمات مختلفی استفاده می شود و حتی در برخی از کشورها، نان جزئی از فرهنگ مردم آن کشور حساب می شود. تنوع نان در دنیا بسیار است و در واقع هر کشوری نسبت به فرهنگی که دارد، سبک پخت نان مخصوصی هم دارد، شما چه سبک از نان را می پسندید؟ همراه ما باشید تا در مورد دوره نان پزی فنی حرفه ای در آموزشگاه وانیل بیشتر بگوییم.
محتوا:
کلاس آموزش نانوایی
دوره پخت نان (مقدماتی)
آموزش پخت نان
کلاس پخت نان
آموزش نانوایی فنی حرفه ای تهران
آموزشگاه نانوایی در تهران
دوره نان پزی فنی حرفه ای
گرفتن مدرک فنی حرفه ای نانوایی
مدرک فنی و حرفه ای نان حجیم
آموزش نان پزی
صفر تا صد آموزش پخت نان در آموزشگاه آشپزی وانیل تهران با ارائه مدرک معتبر
همراهان گرامی آموزشگاه آشپزی وانیل ، جهت آشنایی با کلاس های دوره تخصصی نانهای حجیم و نیمه حجیم بین المللی در غرب تهران با ما همراه باشید . کلاس نان های حجیم و نیمه حجیم مناسب هنرجویانی که علاقمند به یادگیری صفر تا صد تولید و پخت نان هستند در این کلاسها این مهارت را بصورت کامل بیاموزند در ضمن اینکه پس از گذراندن دوره گواهینامه بین المللی نیز برای این هنرجویان صادر خواهد شد که حتی برای مهاجرت نیز معتبر خواهد بود .
پخت نان از جمله هنر هایی است که آموزش آن برای هر شخصی مفید خواهد بود. از این رو تمامی علاقه مندان به یادگیری پخت نان می توانند با شرکت در دوره پخت نان در آموزشگاه آشپزی وانیل تهران، مهارت لازم برای پخت نان را آموزش ببینند. عموما افرادی که علاقه مند به یادگیری پخت نان هستند میتوانند با مدرک دیپلم یا حتی زیر دیپلم نیز وارد بازار کار نانوایی شوند. البته قطعا باید دورههای تجربی و کاربردی را در بهترین آموزشگاه نانوایی در غرب تهران بگذرانید در این دوره مباحثی به هنرجو آموزش داده می شود که در ادامه به این عناوین اشاره خواهیم کرد.
نان اصلیترین غذای ایرانیهاست و به همین دلیل آموزش پخت نان به عنوان یکی از مهمترین هنرها جهت یادگیری از گذشته تا به امروز مورد توجه بوده است. نانها عموما به دو دسته سنتی مثل سنگگ و تافتون و دسته فانتزی مثل باگت و فرانسوی تقسیم میشوند که هر کدام روش پخت جداگانهای دارند.
مباحث دروه نان های حجیم و نیمه حجیم آموزشگاه وانیل
این دوره برای کسانی مناسب است، که هیچ اطلاعی راجع به مواد اولیه و پخت نان ندارند و می خواهند در سطح حرفه ای آموزش نانوایی را دریافت کنند. در این دوره مباحثی مانند طرز تهیه خمیر انواع نان شامل نان روغنی، نان تنوری محلی، نان ساجی، نان بدون خمیر مایع و آشنایی با ابزارها و لوازم پخت نان و تسلط بر پخت منوی نان های کاربردی همچون نان برِد استیک (Bread stick) ، نان خمیرترش، نان باگت، نان گندم کامل، نان تست، نان تورتیلا، نان بیگل و نان های ساده ارائه خواهد شد.
تقسیم بندی نانها به لحاظ مواد و متریال :
White breads نان های سفید
Wheat breads نان سبوسدار گندم
Whole Wheat نان کامل گندم
Multigrain نان سبوس دار غلات
Whole Grain نان کامل غلات
Sprouted Grain نان جوانه غلات
Sour Dough نانهای بر پایه خمیرترش
Rye نانهای بر پایه چاودار
Pumpernickel نانهای بر پایه چاودار و خمیر ترش
Brioche بریوش فرانسوی
Challah چالا یا در اصطلاح شیرمال
Flat breads نانهای تخت
تقسیم بندی نانها به لحاظ فرآوری :
۱- نانهای سافت یا لطیف ( نان های شیرین و غیر شیرین یا نان های نرمی که پوسته آن روغنی شکل و طلایی است مثال نان همبرگری یا مک دونالد)
۲- نانهای کراست یا بیسکوئیتی ( نان هایی که پوسته ترد و شکننده ای دارند ولی بافت داخلشان کاملا نرم است مثال نان باگت فرانسوی)
۳- نانهای لمینیشن یا لایه ای( این دسته بندی تشکیل شده است از خمیرهای لایه ای مثل انواع کروسان که زمانیکه این نان را از وسط برش میدهیم بافت این نان بصورت شبکه ای و شبیه به لانه زنبور است)
۴- نان های سنتی
مبانی دوره :
✅اصول بهداشت و ایمنی
✅شناخت ادوات و تجهیزات کاربردی مربوط به دوره
✅شناخت متریال و مواد غذایی با کیفیت مربوط به دوره که هنرجویان شناخت مواد اولیه در ۴ دسته بندی اصلی نان را آموزش می آموزند
✅کاربرد مواد اولیه
(پس از این که کلاس از حالت تئوری به عملی تبدیل شد، بصورت ورکشاپ و تیمی که شامل :
خمیرگیری ، تخمیر و پخت نان است آموزش داده می شود.
✅شناخت انواع آردها، دانه ها ، غلات و عصاره ها
✅آشنایی با پروسه طبیعی تخمیر و انواع استارتر
✅مخمر خشک
✅مخمر تر
✅آموزش خمیر ترش از صفر تا صد
✅خمیر ترش با هایدریشن های مختلف
✅شناخت بیگا
✅تکنیک پولیش
روش های میکس و نگه داری خمیر :
✅ مستقیم
✅رِست میانی
✅تا کردن خمیر
✅آوتولیز
آشنایی با نانوایی ارتیزان :
✅نانوایی ارتیزان
✅چرایی نانوایی ارتیزان
✅مدیریت زمان در نانوایی
نانهای دوره :
✅باگت فرانسوی معمولی و با خمیر ترش با استفاده از اوتنتیک
✅چاباتا ایتالیایی
✅چاباتا نِچرال کالِر
✅نان برگر مک دونالد
✅نانهای برگر با رنگهای طبیعی
✅فوکاچیو
✅بروچن
✅کروسان با استفاده از پولیش
✅ماریتوزو
✅نان بولکی
✅کروسان و کروسان مغزدار
✅نان پیتا
✅ترتیلا مکزیکی
✅گریسینی (لیدی فینگر )
✅یوفکا
✅وافل بلژیکی
✅نان سوپی کاسه ای
✅سینامون رول
✅خمیر پیتزای ایتالیایی روستیک
✅خمیر پیتزای امریکایی
✅نان بربری
✅نان تافتون
در این دوره پخت نیمه صنعتی آموزش انواع نان ، نان های حجیم ، نان های فانتزی ، نان های صنعتی ، نان های سنتی ، آموزش پخت نان ، آموزش پخت نان های فانتزی ، آموزش حرفه ای نان , آموزش حرفه ای نان فانتزی , آموزش نان های حجیم و فانتزی به علاقمندان پخت نان های حجیم و فانتزی برای استفاده در رستوران ها و هتل ها و یا کارآفرینی شخصی آموزش داده میشود .
نان های حجیم
1
(1 تا 1 از 1)