آموزش کباب زنی و تخته کاری
اموزش آشپزی » آموزش کباب زنی و تخته کاری
آموزش کباب زنی و تخته کاری
به آموزشگاه کباب زنی و تخته کاری وانیل تهران خوش آمدید. یکی از پر تقاضا ترین دورهای آموزش آشپزی در آموزشگاه های آشپزی، آموزش کباب زنی و تخته کاری است. در این صفحه تمام اطلاعات لازم برای ثبت نام در کلاس های آنلاین و حضوری آموزش کباب زنی و تخته کاری در اختیار شما قرار داده شده است. همه چیز برای اینکه شما تبدیل به یک کباب زن تخته کار حرفه ای شوید فراهم شده است. مهمتر از آموزش انواع کباب های ملل و انواع کباب های ایرانی امکان دریافت مدرک بین المللی برای مهاجرت است که با خرید این دوره این امکان نیز برای شما فراهم خواهد شد.مطالب این صفحه را تا انتها مطالعه کرده و برای انتخاب زمان شروع کلاس کباب زنی وآموزش تخته کاری از شماره 09190345902 استفاده نمایید. آموزش کباب زنی و تخته کاری را در بهترین آموزشگاه کباب زنی و تخته کاری تهران آموزش ببینید.
این دوره در ۲ روز بصورت فشرده و کاملا عملی بوده و مواد اولیه و ابزار از طرف آموزشگاه آشپزی وانیل تهران تامین میشود. علاوه بر این، طی مدت زمان آموزش، جزوه آموزشی، پذیرایی و نهار هنرجویان حضوری، رایگان و بر عهده آموزشگاه خواهد بود. علاقمندان به یادگیری آموزش تخصصی کباب می توانند از دو نوع کلاس حضوری و آنلاین ما با منویی بیش از 30 نوع کباب استفاده کنند.
لطفا از وبسایت
ما دیدن نمایید
وبسایت : https://amozesheashpazi.com
اینستاگرام : https://www.instagram.com/vanill_cooking
در جدیدترین متدهای آموزشی دنیا در آکادمی ها، موسسات و آموزشگاههای آشپزی بین المللی، آموزشها هم بصورت تئوری در قالب ویدئوهای آموزشی و ارائه دستورالعمل دقیق غذاها که در اصطلاح به آن رسیپی کارد گفته میشود و با انجام آموزشها، ابتدا توسط استاد و سپس توسط هنرجویان و با نظارت عملی اساتید صورت می پذیرد، که به این دوره ها ورکشاپ نیز گفته میشود. همانگونه که بیان شد، این دوره به صورت کاملا وکشاپ برگزار میشود و هنرجویان میتوانند کلیه موضوعات را به صورت کاملا عملی زیر نظر بهترین اساتید آموزش ببینند. در این کلاس آموزشی جزوه آموزشی رایگان در اختیار هنرجویان قرار داده شه و فیلم برداری توسط هنرجویان مجاز است.
لازم به ذکر است تهیه مواد اولیه و ابزار و تجیهزات دوره آموزشی به عهده آموزشگاه میباشد و هنرجویان میتوانند بدون کوچکترین نگرانی در این دوره شرکت کنند. علاوه بر این نهار و پذایرایی طی ورکشاپ ۲ روزه بر عهده آموزشگاه می باشد.
لازم به ذکر است که این صفحه از آموزشگاه کباب زنی و تخته کاری وانیل تهران برای ثبت نام کلاس های حضوری تدارک دیده شده است و علاقمند به شرکت در دوره های آنلاین کباب زن و تخته کار برای اطلاع از زمان شروع دوره می بایست با شمارهای آموزشگاه تماس بگیرند.
آموزش کباب زنی و تخته کاری یكی از مهارت های مربوط به حوزه گردشگری و هتل داری می باشد که شامل کارهای رعایت نكات ایمنی و بهداشت در محیط کار، روشن کردن گریل، باربیكیو، کباب پز، تنظیم درجه حرارت آن ها بر اساس نوع کباب، آماده سازی مواد اولیه ، توزین مواد اولیه مصرفی در آشپزخانه، آماده سازی انواع گوشت ، تهیه انواع کباب و تزئین آن است و با استاندارد آشپز و قصاب در ارتباط می باشد.
دوره آموزش انواع کباب شامل موارد ذیل است
آموزشگاه کباب کوبیده
پخت انواع کباب ها
آموزش کباب زنی
دوره کباب زنی و تخته کاری
آموزش تخته کاری
آموزش کباب زنی و تخته کاری
پرطرفدارترین غذا در بین ایرانیان کباب است ، کباب به عنوان یکی از قدیمی ترین و اصیل ترین غذاها ایرانی مورد علاقه بسیاری از ایرانی ها و حتی کشور های خارجی است. جالب است بدانید کباب فقط یک غذای ایرانی نیست بلکه در بین مردم ترکیه و قفقاز نیز جزو غذاهای اصلی بوده و از محبوبیت بالایی برخوردار است و باعث کارآفرینی و ایجاد رستورانهای ایرانی زیادی در سراسر دنیا گردیده است. بنابرآنچه گفته شد متناسب با نیاز و علاقه مردم، ما در کلاس آموزش پخت کباب و تخته کاری به آموزش تخصصی انواع کباب ایرانی و ملل و تخته کاری خواهیم پرداخت. هنرجویان در انتهای این دوره می توانند یک کباب زن و تخته کار حرفه ای باشند، چرا که اموزش کباب های ملل و ایرانی را بصورت حرفه ای آموزش خواهند دید.
دوره کباب زنی با مدرک فنی و حرفه ای
یکی از مهمترین امتیازات شرکت در دوره های آموزشگاه کباب زنی و آموزش تخته کاری وانیل تهران این است که، هنرجویان دوره آموزش کبابهای ایرانی بعد از اتمام دوره می توانند مدرک فنی و حرفه ای دریافت کنند.
لازم به ذکر است که آموزشگاه وانیل تهران زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای مشغول به کار بوده، و به همین جهت علاوه بر مدرک معتبر فنی حرفه ای دوره کباب زن و تخته کار، به تمام فراگیران دوره آموزش کباب زنی وآموزش تخته کاری در تهران، بعد از گذرندان کامل دوره، مدرک داخلی معتبر و قابل ارائه به شرکت ها و سازمان های مختلف نیز تقدیم می نماید.
از مزایای مدرک فنی و حرفه ای کباب زن و تخته کار می توان به بین المللی بودن و قابل استناد بودن آن در کشورهای مختلف اشاره کرد.
آموزش تخته کاری
شاید بپرسید تخته کاری چیست؟ بهتر است جواب این سوال را با معرفی کامل کباب زن و تخته کار ارائه کنیم.
در حقیقت کباب زن و تخته کار کسی است که توانایی های لازم برای شناسایی مواد اولیه و ابزار کار مناسب، آماده سازی کلی مواد اولیه، پاک کردن، شتشو، خرد کردن ( انواع برش ها ) و تهیه سس ها و مراحل مزه دار کردن را دارد.
کباب زن و تخته کار حرفه ای بدون ایجاد آلودگی صورتی و با درنظر گرفتن صرفه اقتصادی تمام مراحل پخت انواع کباب را با کیفیت بالا انجام خواهد داد. تخته کاری و کباب زنی یک مهارت به حساب میآید و یادگیری حرفه ای این رشته قطعاً نیاز به تمرین و نظارت استاد دارد.
آموزش تخته کاری گوشت
در حقیقت مهمترین چیزی که نشان دهنده مهارت یک کباب زن میباشد، تخته کاری گوشت و بخصوص تخته کاری کباب برگ است. آموزش تخته کاری گوشت یکی از مهمترین تخصص های یک کباب زنی حرفه ای است. به همین دلیل، در این دوره ها آموزشی، آشنایی با انواع چاقو، انواع برش ها و روش اصولی خرد کردن گوشت به شکلی که بافت اصلی مواد آسیب ندیده و برای سیخ زنی اقتصادی آماده شود در دستور اولیه کار قرار گرفته است. آموزش تخته کاری گوشت در اشپزی را با بهترین آموزشگاه های کباب زنی تهران تجربه کنید.
آموزش تخته کاری جوجه کباب
آموزش تخته کاری جوجه کباب بعد از تخته کاری گوشت یکی از مهمترین فاکتورهایی هست که هر آشپز، رستوران دار و کبابی باید کاملا به آن مسلط باشد. به همین دلیل در کلاس آموزش کباب زنی ما با آموزش بیش از 15 نوع جوجه کباب، بطور مداوم در مورد تخته کاری انواع جوجه کباب آموزش خواهیم داد. آموزش جوجه کباب و تخته کاری جوجه را بصورت حرفه ای در کنار آموزش انواع کباب ایرانی و فرنگی آموزش ببینید.
دوره کباب زنی
تنوع و تعداد کباب های ایرانی تا اندازه ای زیاد است که حداقل از هر استانی می توانیم یکی از این کباب های سنتی و ایرانی را نام ببریم، کباب دنده کرمانشاه، جوجه کباب چهارمحال و بختیاری، کباب لاری، کباب بناب، کباب ترش گیلان و… از این جمله هستند. در این دوره آموزشی انواع کباب های ایرانی و فرنگی از آماده سازی، برش، تخته کاری، مزده دار کردن، آموزش سیخ زدن کباب تا پخت و تست کباب به صورت کامل آموزش داده میشود. در کلاس آموزش کباب زنی و تخته کاری آموزش بیش از 50 نوع کباب در اختیار شما خواهد بود. دوره کباب زنی آموزشگاه وانیل تهران شامل آموزش تقریبا بیش از 50 نوع از انواع کباب های سنتی و مجلسی ایران و ملل است. در این دوره شما علاوه بر یادگیری انواع مختلف کباب مجلسی و سنتی با شیوه مزه دار کردن یا به اصطلاح مرینیت و تزئین انواع کباب نیز آشنا خواهید شد. در سایر دوره های آموزش آشپزی وانیل تهران بخصوص دوره آشپزی سنتی و آشپزی ملل شرکت کنید.
کلاس های آموزش انواع کباب
شما به 2 روش می توانید در کلاس های آموزشی آموزشگاه کباب زنی و تخته کاری وانیل تهران شرکت کنید:
کلاس آموزش کبابی بصورت حضوری
کلاس آموزش کبابی بصورت آنلاین و مجازی.
برای ثبت نام در کلاس های حضوری و یا اموزش آنلاین کباب زنی از فرم ثبت نام در سایت اصلی استفاده کرده و به آنلاین بودن یا حضوری بودن دوره توجه کنید. هدف ما آموزش کامل هنرجویان بصورت علمی و عملی میباشد، در ضمن آموزشهای عملی هنرجویان در گروههای سه نفره تمامی مبانی را گام به گام از 0 تا 100 در کنار استاد انجام می دهند، انواع مرینیت کردن یا طعم دار کردن مواد پروتئینی، شناخت ادویه های مخصوص دوره، آموزش انواع سس کبابها و سسهای گارنیشی، روش پخت و برش دادن سبزیجات و روشهای گارنیش و دورچین مدرن در بشقابها جزو آموزشهای این دوره میباشد.
با ما آموزش کباب های ملل و ایرانی را در بهترین آموزشگاه کباب زنی و تخته کاری تهران تجربه کنید با ارائه مدرک فنی و حرفه ای
عکس دوره آموزش کباب زنی
به زودی بارگذاری عکس های دوره اموزش کباب زنی انجام خواهد شد.
پیشنهاد ویژه : اگر به دوره های شیرینی پزی علاقمند هستید حتما از دوره آموزش کیک پزی فنی حرفه ای دیدن کنید. در این دوره، شما بصورت تخصصی با روش تهیه انواع کیک مجلسی و روش تزیین و نگهداری آن آشنا خواهید شد.
کلاس تخته کاری و کباب زنی حضوری
کلاس تخته کاری و کباب زنی حضوری به دو شکل کلاس عمومی و کلاس خصوصی برگزار می شود. در هر دو کلاس آموزش کباب زنی سرفصل های دوره تخته کاری و کباب زنی یکی بوده و از نظر محتوایی تفاوتی بین این دوره وجود ندارد، اما قطعا در آموزش کباب خصوصی، زمان بیشتری برای رفع مشکل وجود خواهد داشت و کلاس خیلی سریعتر و بهتر جلو خواهد رفت. البته نباید فراموش کرد که هزینه کلاس های خصوصی به مراتب بالاتر خواهد بود.
تعداد نفرات شرکت کننده در کلاس آموزش کباب زنی و تخته کاری
تعداد افراد در اموزش کباب خصوصی و نیمه خصوصی ۱ تا ۳ نفر می باشد
تعداد افراد در کلاس های عمومی کباب زنی و تخته کاری، حداقل ۴ نفر است
مدت کلاس آموزش کباب زنی و تخته کاری
مدت دوره آموزش تخصصی انواع کباب در آموزشگاه وانیل تهران بصورت ورکشاپ فشرده و ۲ روزه می باشد و طی ۲ روز هنرجویان به تمام مهارت های طبخ کباب های مجلسی و سنتی مسلط خواهند شد.
آموزش آنلاین کباب زنی
در دوره اموزش آنلاین کباب زنی هنرجویان می توانند بصورت آنلاین و با استفاده از یک سیستم کامپیوتری و یا یک موبایل در دوره آموزش کبابهای ایرانی شرکت کنند. مراحل و شیوه شرکت در این دوره را مسئولین ثبت نام در آموزشگاه وانیل تهران به اطلاع شما خواهند رساند.
چیزی که برای حضور در این دوره بسیار واجب است، سرعت اینترنت مناسب و یک سیستم و یا موبایل بی نقص است. اگر همه چیز آماده است، آموزش تخصصی کباب کوبیده را با ما شروع کنید.
قیمت کلاس تخته کاری و آموزش تخصصی کباب
همانگونه که توضیح داده شد دوره کباب زنی و تخته کاری فنی حرفه ای تهران که یک دوره جامع می باشد، در دو نوع کلاس حضوری و آنلاین برگزار می گردد. همچنین کلاس های حضوری خود به دو شکل خصوصی و عمومی برگزار می شوند.
توجه داشته باشد که قیمت کلاس های آموزش کباب خصوصی و عمومی با هم متفاوت می باشد، که قیمت آنها به شرح زیر است:
قیمت کلاس عمومی آموزش کباب زنی
قیمت آموزش کباب خصوصی
قیمت کلاس عمومی آموزش کباب زنی
قیمت کلاس عمومی آموزش کباب زنی، با توجه به سرفصل ها و قیمت اعلام شده توسط سازمان فنی حرفه ای ( معمولا کمتر ) مشخص می شود.
هزینه دوره ی عمومی آموزش کباب زنی و تخته کاری : ۲/۸۰۰/۰۰۰ تومان می باشد.
با هزینه فوق شما ۲ روز آموزش تخصصی به همراه پذیرایی و نهار رایگان و جزوه آموزشی رایگان، مهمان ما خواهید بود. لازم به ذکر است که تمام ابزار و مواد اولیه توسط آموزشگاه وانیل تهران آماده شده و در اختیار هنرجویان قرار می گیرد.
قیمت آموزش کباب خصوصی
قیمت کلاس آموزش کباب خصوصی، بصورت ساعتی محاسبه می گردد.
در این نوع کلاس ابتدا سطح فراگیر توسط استاد مجرب آشپزی سنجیده شده، و باتوجه به آن، آموزشگاه آشپزی وانیل تهران مدت زمان دوره کباب زنی را برای آموزش کامل تخته کاری و کباب زنی مشخص می کند. علاوه بر آن در صورت نیاز کارآموز می تواند تعداد ساعت بیشتری برای رفع مشکل و تمرین رزرو کند. بر اساس اصول حرفه ای این دوره، هنرجویان روشهای شناخت مواد اولیه کبابها، همچون مواد پروتئینی را فرا میگیرند، روشهای شناخت گوشت تازه و مناسب کبابها از جمله راسته گوسفندی و همینطور روش پاکسازی، شستشوی و بی خس کردن و فیله نمودن راسته و فیله گوساله، مرغ و ماهی را نیز یاد می گیرند.
1
(1 تا 1 از 1)