پودر کیک زعفرانی
قنادی » پودر کیک زعفرانی
پودر کیک زعفرانی
تعریف پودر کیک زعفرانی:
پودر باقلوای زعفرانی محصول جدیدی از شرکت می باشد.این محصول جهت تهیه کیک باقلوای زعفرانی استفاده می شود.از ویژگیهای آن میتوان بموارد ذیل اشاره نمود:
۱-بافت بسیار مناسب.
۲-زعفران و هل استفاده شده در آن صد در صد طبیعی می باشد.
۳-حجم بسیار مطلوب.
۳-حجم بسیار مطلوب.
خصوصیت:
ماندگاری بالا مقدار مواد
۵ کیلوگرم ۵ کیلوگرم پودر کیک باقلوای زعفرانی
۵۰۰/۲ کیلوگرم ۵۰۰/۲ کیلوگرم روغن مایع
۵/۲ کیلوگرم ۳ کیلوگرم تخم مرغ
۵/۰کیلوگرم — کاهنده سوپراکتیو
فرمولاسیون
همه مواد فوق را در میکسر ریخته و به مدت ۶ دقیقع میکس مینمااییم.سپس داخل سینی های مخصوص کیک تخته ای قالب ریزی نموده و در دمای ۱۶۰ تا ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه فرگذاری مینماییم.پس از سرد شدن انرا برش زده و شربت مخصوص را روی ان میریزیم.
وزن
- کیلوگرم25
ماندگاری
- ماه12
مزایا
- مزایارنگ مطلوب پوسته و بافت کیک
بدون نیاز به آب
بافت اسفنجی
فرمولاسیون
- توضیحات10 کیلوگرم پودر کیک زعفرانی
5کیلوگرم روغن
6کیلوگرم تخم مرغ