ماشین آلات خط تولید کمپوت
ماشین آلات خط تولید کمپوت » ماشین آلات خط تولید کمپوت
خط تولید کمپوت میوه
خط تولید کمپوت میوه
خط تولید کمپوت
میوه، شامل مراحل شستشو، قاچکردن، آمادهسازی شربت، شربتریزی، هواگیری، دربندی، استریلیزاسیون
و بستهبندی میباشد. که با تفاوت اندکی در مرحله آمادهسازی، برای انواع مختلف خط تولید کمپوت میوه تقریبا یکسان است. . ظرفیت خط تولید کمپوت میوه بر مبنای تعداد قوطی بسته بندی شده
در یک شیفت کاری محاسبه می شود .
ظرفیت های خط تولید کمپوت میوه :
5 الی 7 هزار عدد قوطی در روز
20 الی 30 هزار عدد قوطی در روز
40 الی 52 هزار عدد قوطی در روز
انواع بهرهبرداریهای
این خط عبارتند از:
·
خط تولید کمپوت آلوئهورا
·
خط تولید کمپوت آناناس
·
خط تولید کمپوت گیلاس
·
خط تولید کمپوت سیب
·
خط تولید کمپوت هلو
·
خط تولید کمپوت گلابی
·
خط تولید کمپوت زردآلو
بسته بندی خط تولید کمپوت میوه در قوطی های فلزی در اوزان
450 گرمی و 500 گرمی صورت می گیرد. میزان فضای مورد نیاز برحسب ظرفیت تولید حداقل 15 تا 50 متر طول و 3
متر عرض خواهد بود.
ماشین آلات تولید سیمرکو برای خط تولید کمپوت میوه :
·
کانال شستشو یا وان آماده سازی
·
نوار سورتینگ و شستشوی نهایی
·
دم گیر
·
پوست گیر
·
قاچ کن
·
فرمولاسیون دو طبقه یا پاتیل گردان
·
سینی ترافیک
·
پر کن 18 نازله روتاری
·
محلول ریز پنوماتیک یا محلول ریز دوشی
·
اگزاست
·
دربندی 4 هد اتوماتیک یا دربندی تک هد نیمه اتومات
·
قوطی شور بعد از دربندی
·
تونل پاستور یا اتوکلاو
·
جت پرینتر و شیرینگ پک اتومات یا دستی ( تهیه شده از بهترین
برندهای دنیا )
کلیه دستگاه
های این خط دارای یکسال
گارانتی و10 سال خدمات پس از فروش می باشد.