ماشین آلات خط تولید تن ماهی
ماشین آلات خط تولید تن ماهی » ماشین آلات خط تولید تن ماهی
خط تولید کنسرو تن ماهی
خط تولید کنسرو
تن ماهی شامل مراحل فرآوری، پختاولیه، پرکردن، نمکریزی، روغنریزی، هواگیری،
دربندی، میکروبزدایی، و بستهبندی میباشد. ظرفیت خط تولید کنسرو تن ماهی بر مبنای تعداد قوطی بسته بندی شده
در یک شیفت کاری محاسبه می شود .
خط تولید های کنسرو تن ماهی قابل
تنظیم برای ظرفیت حداقلی کارگاهی تا حداکثری کارخانه هایی با چندین خط تولید می
باشد.
ظرفیت های خط تولید کنسرو تن ماهی :
5 الی 7 هزار عدد قوطی در روز
15 الی 25 هزار عدد قوطی در روز
36 الی
72 هزار عدد قوطی در روز
انواع بهرهبرداریهای
این خط عبارتند از:
·
کنسرو تن ماهی کلیکا در انواع روغن آفتابگردان ، زیتون
·
کنسرو تن ماهی انواع ماهی های اقیانوسی (گیدر ، هوور و ...
) در انواع روغن های آفتابگردان ، زیتون
·
کنسرو ماهی قزل آلا
·
کنسرو ماهی ساردین
·
کنسرو میگو
بسته بندی کنسرو تن ماهی در قوطی های فلزی در اوزان 80
گرمی ، 120 گرمی ، 180 گرمی ، 200 گرمی و 430 گرمی امکان پذیر است . میزان فضای
مورد نیاز با توجه به ظرفیت خط و ماشین آلات مورد استفاده در آن حداقل 32 متر طول
و 3 متر عرض را دارا می باشد.
ماشین آلات تولید سیمرکو برای خط تولید کنسرو تن ماهی :
·
میزکار
·
وان آماده سازی ماهی
·
اره ماهی بر
·
دیگ پخت اولیه
·
پرکن ماهی
·
نمک ریز
·
محلول ریز پنوماتیک یا دوشی
·
اگزاست
·
دربندی 4 هد اتوماتیک
·
قوطی شور بعد از دربندی
·
اتوکلاو
·
جت پرینتر و شیرینگ پک اتوماتیک یا دستی ( تهیه شده از
بهترین برندهای روز دنیا )
کلیه دستگاه
های این خط دارای یکسال
گارانتی و10 سال خدمات پس از فروش می باشد.