ماشین آلات خط تولید مربا
ماشین آلات خط تولید مربا » ماشین آلات خط تولید مربا
خط تولید مربا ، مارمالاد میوه و عسل
خط تولید مربا و مارمالاد میوه و عسل
خط تولید مرباو
مارمالاد، شامل مراحل آمادهکردن محصول، آماده کردن شیشه، آمادهکردن شربت،
پرکردن، دربندی، پاستوریزاسیون و بستهبندی میباشد.
خط تولید مربا و مارمالاد بسته به نوع ظرفیت آنها از ماشین آلات متفاوتی استفاده
می کنند که در صورتی که ظرفیت خط تولید کم باشد از ماشین آلاتی همچون پاتیل گردان
استفاده می شود که در این صورت مقدار بریکس مربا به نسبت خط تولید با ظرفیت بالاتر
، بیشتر خواهد بود . در صورتی
که ظرفیت خط تولید بالاتر باشد از ماشین آلات بچ جهت تغلیظ مربا و مارمالاد
استفاده می شود .
ظرفیت های خط
تولید مربا :
2 الی 4 تن در روز
5 الی 7 تن در روز
7 الی 10 تن در روز
انواع بهرهبرداریهای این خط عبارتند از :
·
خط تولید مربای هویج
·
خط تولید مربای آلبالو
·
خط تولید مربای سیب
·
خط تولید مربای به
·
خط تولید مربای انجیر
·
خط تولید مربای بهار نارنج
·
خط تولید مربای گلمحمدی
بسته بندی خط
تولید مربا و مارمالاد عموما در شیشه با اوزان 280 گرم ، 350 گرم و 450 گرم صورت
می گیرد . میزان فضای مورد نیاز آن نیز بسته به ظرفیت خط و ماشین آلات آن حداقل 16
تا 40 متر طول و 3 متر عرض خواهد بود.
ماشین آلات تولید سیمرکو برای خط تولید مربا و مارمالاد :
·
میزکار
·
وان آماده ساز محصول
·
پوست گیر هویج
·
پاتیل گردان
·
فرمولاسیون دو طبقه
·
سینی ترافیک شیشه
·
شیشه شور بخار
·
خشک کن شیشه
·
پرکن سه پیستون خطی
·
دربندی شیشه سه هد
·
غلاف زن
·
لیبل زن
·
جت پرینتر و شیرینگ پک ( تهیه شده از بهترین
برندهای روز دنیا )
کلیه دستگاه های این خط دارای یکسال گارانتی و10 سال
خدمات پس از فروش می باشد.