سفره رمضان ایرانی
طرز تهيه: برنج را خوب شسته و بگذاريد 2 ساعت خيس بخوردتا برنج خوب پخته و لعاب بهتري بدهد. سپس آب برنج را از صافي رده كرده و با 2 ليوان آب و نمك روي شعله ملايم كمي بپزيد. شير را اضافه كرده و بعد گلاب را هم بريزيد تا شير برنج پخته و كاملاً لعابدار شود. در اين مرحله ميتوانيد 50 گرم خامه به شير برنج اضافه كنيد و آن را در ظرف مورد نظر كشيده و بعد از 3 2 دقيقه روي آن را با پودر پسته تزئين كنيد. براي سرو آن ميتوانيد از عسل، مربا يا شيره انگور هم استفاده كنيد.
طرز تهيه: در يك قابلمه آرد برنج، شكر و نمك را ريخته و شير را كمكم به آن اضافه كنيد و به هم بزنيد تا آرد برنج در شير حل شود. ظرف را روي حرارت ملايم اجاق قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا فرني شما جوش بيايد. در اين مرحله گلاب را هم اضافه كرده و ظرف را روي صفحه شعله پخشكن قرار دهيد و حرارت را كاملاً ملايم كنيد تا فرني جا بيفتد. معمولاً بعد از جوش آمدن فرني، 12 10 دقيقه روي حرارت بماند كافي است. پس از آماده شدن فرني، آن را در ظرف مورد نظر كشيده و پس از 3 2 دقيقه با پودرپسته و دارچين روي فرني را تزئين كنيد.
زرده تخممرغ: 2 عدد / شير: يك فنجان / شكر: دوسوم فنجان / مايع خمير: يك قاشق سوپخوري / نمك: يك قاشق چايخوري /آ ب ولرم: به مقدار كافي آب / زنجبيل: در صورت تمايل يك قاشق چايخوري براي تزئين روي نان / كنجد: يكسوم فنجان / كره و شير: كمي
طرز تهيه:مايع خمير و يك قاشق مرباخوري از شكر را در شير گرم حل كرده و ميگذاريم تا كاملاً پف كند. آرد را در ظرف بزرگي ريخته، روغن، شكر، زرده تخم مرغ و در صورت تمايل زنجبيل را هم به افزوده و آب را بتدريج به آن اضافه كرده و مخلوط را خوب به هم ميزنيم، كه خمير به دست آمده نرم باشد. 5 يا 6 دقيقه خمير را خوب ورز داده و آن را به 4 يا 6 قسمت مساوي تقسيم و گلوله، گلوله ميكنيم. روي خمير را ميپوشانيم تا جا بيفتد. سپس سيني فر را كمي چرب كرده و با وردنه هر يك از گلولهها را به قطر يكونيم سانتيمتر پهن و به شكل بيضي در ميآوريم. آن را در سيني فر قرار داده و با قالب گرد روي خمير را نقش ميدهيم. كنجد و زرده تخممرغ را با يك قاشق مرباخوري مخلوط كرده و روي خمير ميماليم. سيني را در وسط فر با حرارت 350 درجه گذاشته تا نان پخته و طلايي شود. سپس سيني را از فر خارج كرده، نان را بگذاريد كمي سرد شود، بعد روي آن كمي شير ميپاشيم و كره ميماليم كه نان براق و نرم شود. نانها را دو به دو از پشت به هم ميچسبانيم و در داخل نايلون ميگذاريم تا خشك نشوند.
حلوا
آرد گندم: 250 گرم / شكر: 200 گرم / روغن: 200 گرم / زعفران: يك قاشق چايخوري سرخالي / گلاب: نصف ليوان / پسته: خرد شده / مغز بادام: خرد شده
طرز تهيه:براي آماده كردن حلوا روغن را در ظرفي داغ كرده تا هنگامي كه به جوش آيد. آرد را اضافه ميكنيم، حرارت را كاهش ميدهيم و به طور مداوم آن را حركت ميدهيم تا آرد به رنگ طلايي درآيد. شكر را به يك ليوان آب اضافه ميكنيم و آن را براي جوشاندن آماده ميكنيم. زعفران و گلاب را ميافزاييم و آنها را مخلوط ميكنيم، صبر ميكنيم تا آرد خنك شود و سپس مخلوط را اضافه ميكنيم و خوب هم مي زنيم . اگر مخلوط به اندازه كافي غليظ نيست براي يك دقيقه و نه بيشتر آن را روي حرارت قرار ميدهيم. ميتوانيد آن را با پسته و مغزبادام خرد شده تزئين كرده و ميل كنيد.
طرز تهيه: ابتدا خرما را بشوييد تا از حالت چسبندگي درآيد. سپس هسته خرما را درآوريد و به جاي آن، مغز گردو بگذاريد. خرماهاي آماده را داخل ظرف مورد نظر بگذاريد.
آرد گندم را كمي تفت دهيد تا خامي آن گرفته شود. بعد كمي روغن مايع يا در صورت دلخواه، كره روي آرد بريزيد. پودر دارچين را هم بيفزاييد و اجازه دهيد تا آرد سرخ شود. اين مخلوط بايد كمي شل باشد.
در آخر، اين مواد سرخ كرده را روي خرماها بريزيد تا تمام خرماها را بپوشاند و روي آنها را با خلال پسته تزئين كنيد.
طرز تهيه: ابتدا در يك قابلمه استيل آب و شكر ريخته و روي حرارت ملايم اجاقگاز قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا شكر در آب حل شود، سپس زعفران را اضافه كنيد و بعد از گذشت چند دقيقه، گلاب را بيفزاييد. بعد از اينكه شيره حالت قوام يافته پيدا كرد، شعله اجاقگاز را خاموش كنيد.
نكته1: شيره قوام يافته بايد مانند شيره مربا غليظ و كشدار شود.
نكته2: گلاب را در مرحله پاياني قوامآمدن شيره اضافه كنيد تا عطر آن از بين نرود.
كره را در يك قابلمه متوسط ريخته و روي حرارت ملايم اجاقگاز قرار دهيد. پس از اينكه كره آب شد، آرد گندم را بيفزاييد و مرتب هم بزنيد تا آرد تغييررنگ پيدا كرده و طلايي متمايل به قهوهاي شود.
حالا نوبت به اضافهكردن آرد برنج است. پس از اينكه آرد برنج را نيز افزوديد، مخلوط آردي را روي حرارت ملايم اجاقگاز آنقدر هم بزنيد تا مخلوط سرخ شود.
نكته: براي اينكه از كافيبودن ميزان سرخشدن اين مخلوط آردي مطمئن شويد، با يك قاشق چايخوري كمي از آرد سرخشده را داخل آب بريزيد؛ اگر حباب از آن خارج شد، به معناي سرخشدن آرد است.
پس از آمادهشدن آرد، شيره را به آن اضافه كنيد و مرتب آن را روي شعله ملايم اجاقگاز هم بزنيد. اين مدت زمان حداقل يكربع به طول ميانجامد.
در اين مرحله بايد كاچي را دم كنيد. بنابراين قابلمه را روي شعلهپخشكن قرار داده و روي در آن دمكني بگذاريد. حالا اجازه بدهيد تا حدود نيم ساعت الي 45دقيقه كاچي دم بكشد. بعد از اين مدت آن را در ظرف موردنظر بريزيد و سرو كنيد.
نكته: غلظت كاچي بايد مانند فرني نه خيلي سفت و نه خيلي شل باشد.
طرز تهيه: برنج را به همراه خلال بادام توي قابلمه ميريزيم و آب را به آن اضافه ميكنيم. برنج كه حسابي له شد و لعاب داد، شكر را در آن ميريزيم. بعد از آن زعفران آب كرده را به همراه گلاب اضافه ميكنيم. خوب كه جا افتاد و رنگ گرفت و شلي و سفتي آن مناسب بود، آن را در ظرف ريخته و روي آن را تزئين ميكنيم.
طرز تهيه: نشاسته را در ماست حل كرده و از صافي رد ميكنيم تا صاف و بدون گلوله شود. سپس آرد را اضافه كرده و مخلوط مينماييم. مايه را يكي دو ساعت ميگذاريم بماند. روغن مايع فراوان را داغ ميكنيم و بعد مايه را در قيف مخصوص ريخته و به شكل خطوطي دايره وار در روغن داغ شده ميريزيم.
در صورتي كه زولبيا خوب پف نكرد جوش شيرين را با مايه مخلوط ميكنيم. به همين ترتيب زولبيا را آماده ميكنيم و دو طرف آن را سرخ ميكنيم و بلا فاصله در شربت زولبيا مياندازيم.
طرز تهيه: آب و شكر را روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه كرده، سپس آب ليمو را ميريزيم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روي شعله بر ميداريم.
<head><meta name="keywords" content=" بازاریابی زعفران,استخدام بازاریاب,فروشنده,بهترین خریدار,سبد خانوار,مزایای عالی,بهترین درآمد,بهترین حقوق,درآمد فوق العاده,کیفیت ممتاز,فروشگاه,کاریابی,کباب سرا,رستوران,تهیه غذا,هتل,فروشگاه آنلاین,فروشگاه اینترنتی,فروش زعفران,فروش زعفران قاینات,نقد و چکی,رضایت مشتری,کیلو,یک کیلو,نیم کیلو,یک مثقال,قیمت فوق العاده
,امنیت شغلی,شغیل ثابت,درآمد میلیونی,خرید پستی,خرید آنلاین,خراسان رضوی,سفارش تلفنی,تخفیف,شغل ایده آلشغل,ستخدام,پر فروش,پر درآمد,قیمت استثنایی,قیمت عالی,خواص زعفران,بازاریابی,بازاریاب,پورسانت,فروش,شغل پر درآمد,اشتغال,همکاری,درآمد یک میلیون,حقوق مکفی,به دنبال کار,شغل دوم درآمد اول,سایت پر بازدید,بازار هدف زعفران,نحوه کشت زعفران,زعفران امیر,زعفران درجه یک,کیفیت برتر,مشتریان
">
<meta name="description" content="بازاریابی وکسب درآمد با زعفران بهشت, شغل دوم درآمد اول
فروش زعفران ممتاز بهشت قاینات و امیر به صورت کلی و جزعی فروش فوق العاده زعفران بهشت در سه نمونه مثقالي 14000و17500و21000 عرضه مي شود كه از بهترين نوع زعفران قاينات است و مورد مصرف استفاده خانگي رستورانها هتلها تالارها تهيه غذا و كباب سراهاست هر كدام از انواع اين زعفران نسبت به قيمت خود بهترين كيفيت را از لحاظ طعم عطر و رنگ داراست و به دليل پخش از توليد به مصرف نسبت به قيمت بازار2 تا 5000تومان ارزان ترست كافيست محصول ما را يك بار امتحان کنید.">