سايت لينك باكس - بالا بردن بازديد قالب و بالا بردن امكانات وبلاگ طراحي سايت و تبليغات English / Russian / Arabic
Google Page Rank نوین تبلیغ - آگهی رایگان در اینترنت - " name="keywords" />

Search

يكشنبه 4 آذر 1403

منو

سفره رمضان ایرانی

پاي سفره رمضان




باز هم ماه رمضان رسيده و صداي ربنا در كوي و برزن مي‌پيچد و همه اهل خانه در كنار هم جمع شده و پاي سفره‌هاي افطاري و سحري ساعات بيشتري را از در كنار هم بودن لذت مي‌برند.به همين مناسبت صفحه اين هفته خانه‌داري را به سفره رمضان و آموزش چند نوع غذا كه در ماه مبارك رمضان طرفداران بيشتري دارد اختصاص اين داده‌ايم.


شير برنج
مواد لازم: برنج: يك فنجان / شير: يك‌و‌‌نيم كيلو / گلاب: نصف فنجان / نمك: نصف قاشق چايخوري / در صورت تمايل:50 گرم خامه / پودر پسته براي تزئين: يك قاشق سوپخوري
طرز تهيه: برنج را خوب شسته و بگذاريد 2 ساعت خيس بخوردتا برنج خوب پخته و لعاب بهتري بدهد. سپس آب برنج را از صافي رده كرده و با 2 ليوان آب و نمك روي شعله ملايم كمي بپزيد. شير را اضافه كرده و بعد گلاب را هم بريزيد تا شير برنج پخته و كاملاً لعابدار شود. در اين مرحله مي‌توانيد 50 گرم خامه به شير برنج اضافه كنيد و آن را در ظرف مورد نظر كشيده و بعد از 3 2 دقيقه روي آن را با پودر پسته تزئين كنيد. براي سرو آن مي‌توانيد از عسل، مربا يا شيره انگور هم استفاده كنيد.



فرني
مواد لازم:شير: يك كيلو/ آرد برنج كاملاً نرم: 100 گرم / شكر: 150 گرم /گلاب: يك استكان / نمك: يك‌چهارم قاشق چايخوري / دارچين و پودر پسته براي تزئين: به مقداركم
طرز تهيه: در يك قابلمه آرد برنج، شكر و نمك را ريخته و شير را كم‌كم به آن اضافه كنيد و به هم بزنيد تا آرد برنج در شير حل شود. ظرف را روي حرارت ملايم اجاق قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا فرني شما جوش بيايد. در اين مرحله گلاب را هم اضافه كرده و ظرف را روي صفحه شعله پخش‌كن قرار دهيد و حرارت را كاملاً ملايم كنيد تا فرني جا بيفتد. معمولاً بعد از جوش آمدن فرني، 12 10 دقيقه روي حرارت بماند كافي است. پس از آماده شدن فرني، آن را در ظرف مورد نظر كشيده و پس از 3 2 دقيقه با پودرپسته و دارچين روي فرني را تزئين كنيد.



نان شير مال

مواد لازم: آرد: 6 5 فنجان / روغن: دو‌سوم فنجان
زرده تخم‌مرغ: 2 عدد / شير: يك فنجان / شكر: دوسوم فنجان / مايع خمير: يك قاشق سوپخوري / نمك: يك قاشق چايخوري /آ ب ولرم: به مقدار كافي آب / زنجبيل: در صورت تمايل يك قاشق چايخوري براي تزئين روي نان / كنجد: يك‌سوم فنجان / كره و شير: كمي
طرز تهيه:مايع خمير و يك قاشق مرباخوري از شكر را در شير گرم حل كرده و مي‌گذاريم تا كاملاً پف كند. آرد را در ظرف بزرگي ريخته، روغن، شكر، زرده تخم مرغ و در صورت تمايل زنجبيل را هم به افزوده و آب را بتدريج به آن اضافه كرده و مخلوط را خوب به هم مي‌زنيم، كه خمير به دست آمده نرم باشد. 5 يا 6 دقيقه خمير را خوب ورز داده و آن را به 4 يا 6 قسمت مساوي تقسيم و گلوله، گلوله مي‌كنيم. روي خمير را مي‌پوشانيم تا جا بيفتد. سپس سيني فر را كمي چرب كرده و با وردنه هر يك از گلوله‌ها را به قطر يك‌و‌نيم سانتي‌متر پهن و به شكل بيضي در مي‌آوريم. آن را در سيني فر قرار داده و با قالب گرد روي خمير را نقش مي‌دهيم. كنجد و زرده تخممرغ را با يك قاشق مرباخوري مخلوط كرده و روي خمير مي‌ماليم. سيني را در وسط فر با حرارت 350 درجه گذاشته تا نان پخته و طلايي شود. سپس سيني را از فر خارج كرده، نان را بگذاريد كمي سرد شود، بعد روي آن كمي شير مي‌پاشيم و كره مي‌ماليم كه نان براق و نرم شود. نان‌ها را دو به دو از پشت به هم مي‌چسبانيم و در داخل نايلون مي‌گذاريم تا خشك نشوند.

حلوا

مواد لازم: (براي 4 نفر)
آرد گندم: 250 گرم / شكر: 200 گرم / روغن: 200 گرم / زعفران: يك قاشق چايخوري سرخالي / گلاب: نصف ليوان / پسته: خرد شده / مغز بادام: خرد شده
طرز تهيه:براي آماده كردن حلوا روغن را در ظرفي داغ كرده تا هنگامي كه به جوش آيد. آرد را اضافه مي‌كنيم، حرارت را كاهش مي‌دهيم و به طور مداوم آن را حركت مي‌دهيم تا آرد به رنگ طلايي درآيد. شكر را به يك ليوان آب اضافه مي‌كنيم و آن را براي جوشاندن آماده مي‌كنيم. زعفران و گلاب را مي‌افزاييم و آنها را مخلوط مي‌كنيم، صبر مي‌كنيم تا آرد خنك شود و سپس مخلوط را اضافه مي‌كنيم و خوب هم مي زنيم . اگر مخلوط به اندازه كافي غليظ نيست براي يك دقيقه و نه بيشتر آن را روي حرارت قرار مي‌دهيم. مي‌توانيد آن را با پسته و مغزبادام خرد شده تزئين كرده و ميل كنيد.



رنگينك
مواد لازم:خرما (رطب:) 200 گرم / مغز گردو: 4 عدد / آرد گندم: يك‌دوم پيمانه / پودردارچين: 2 عدد / خلال پسته: 2 عدد / روغن مايع: به ميزان لازم
طرز تهيه: ابتدا خرما را بشوييد تا از حالت چسبندگي درآيد. سپس هسته خرما را درآوريد و به جاي آن، مغز گردو بگذاريد. خرماهاي آماده را داخل ظرف مورد نظر بگذاريد.
آرد گندم را كمي تفت دهيد تا خامي آن گرفته شود. بعد كمي روغن مايع يا در صورت دلخواه، كره روي آرد بريزيد. پودر دارچين را هم بيفزاييد و اجازه دهيد تا آرد سرخ شود. اين مخلوط بايد كمي شل باشد.
در آخر، اين مواد سرخ كرده را روي خرماها بريزيد تا تمام خرماها را بپوشاند و روي آنها را با خلال پسته تزئين كنيد.


كاچي
مواد لازم:آرد برنج: يك قاشق سوپخوري/ آرد گندم: يك پيمانه / كره: 100 گرم/ شكر: 2 پيمانه/ گلاب: يك استكان چايخوري كوچك/ زعفران ساييده‌شده: يك قاشق مرباخوري/ آب: 3 پيمانه
طرز تهيه: ابتدا در يك قابلمه استيل آب و شكر ريخته و روي حرارت ملايم اجاق‌گاز قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا شكر در آب حل شود، سپس زعفران را اضافه كنيد و بعد از گذشت چند دقيقه، گلاب را بيفزاييد. بعد از اين‌كه شيره حالت قوام يافته پيدا كرد، شعله اجاق‌گاز را خاموش كنيد.
نكته1: شيره قوام يافته بايد مانند شيره مربا غليظ و كشدار شود.
نكته2: گلاب را در مرحله پاياني قوام‌آمدن شيره اضافه كنيد تا عطر آن از بين نرود.
كره را در يك قابلمه متوسط ريخته و روي حرارت ملايم اجاق‌گاز قرار دهيد. پس از اين‌كه كره آب شد، آرد گندم را بيفزاييد و مرتب هم بزنيد تا آرد تغييررنگ پيدا كرده و طلايي متمايل به قهوه‌اي شود.
حالا نوبت به اضافه‌كردن آرد برنج است. پس از اين‌كه آرد برنج را نيز افزوديد، مخلوط آردي را روي حرارت ملايم اجاق‌گاز آن‌قدر هم بزنيد تا مخلوط سرخ شود.
نكته: براي اين‌كه از كافي‌بودن ميزان سرخ‌شدن اين مخلوط آردي مطمئن شويد، با يك قاشق چايخوري كمي از آرد سرخ‌شده را داخل آب بريزيد؛ اگر حباب از آن خارج شد، به معناي سرخ‌شدن آرد است.
پس از آماده‌شدن آرد، شيره را به آن اضافه كنيد و مرتب آن را روي شعله ملايم اجاق‌گاز هم بزنيد. اين مدت زمان حداقل يك‌ربع به طول مي‌انجامد.
در اين مرحله بايد كاچي را دم كنيد. بنابراين قابلمه را روي شعله‌پخش‌كن قرار داده و روي در آن دم‌كني بگذاريد. حالا اجازه بدهيد تا حدود نيم ساعت الي 45دقيقه كاچي دم بكشد. بعد از اين مدت آن را در ظرف موردنظر بريزيد و سرو كنيد.
نكته: غلظت كاچي بايد مانند فرني نه خيلي سفت و نه خيلي شل باشد.


شله‌زرد
مواد لازم:برنج: يك پيمانه/ شكر: دو پيمانه / زعفران: نصف قاشق چايخوري / گلاب: نصف استكان / خلال: بادام مقداري / مواد جهت تزئين: خلال پسته، دارچين / روغن يا كره آب شده
طرز تهيه: برنج را به همراه خلال بادام توي قابلمه مي‌ريزيم و آب را به آن اضافه مي‌كنيم. برنج كه حسابي له شد و لعاب داد، شكر را در آن مي‌ريزيم. بعد از آن زعفران آب كرده را به همراه گلاب اضافه مي‌كنيم. خوب كه جا افتاد و رنگ گرفت و شلي و سفتي آن مناسب بود، آن را در ظرف ريخته و روي آن را تزئين مي‌كنيم.


زولبيا باميه
مواد لازم: نشاسته: 500 گرم / ماست: 150 گرم/ شكر: 200 گرم/ روغن: به ميزان لازم / گلاب: نصف استكان
طرز تهيه: نشاسته را در ماست حل كرده و از صافي رد مي‌كنيم تا صاف و بدون گلوله شود. سپس آرد را اضافه كرده و مخلوط مي‌نماييم. مايه را يكي دو ساعت مي‌گذاريم بماند. روغن مايع فراوان را داغ مي‌كنيم و بعد مايه را در قيف مخصوص ريخته و به شكل خطوطي دايره وار در روغن داغ شده مي‌ريزيم.
در صورتي كه زولبيا خوب پف نكرد جوش شيرين را با مايه مخلوط مي‌كنيم. به همين ترتيب زولبيا را آماده مي‌كنيم و دو طرف آن را سرخ مي‌كنيم و بلا فاصله در شربت زولبيا مي‌اندازيم.


شربت زولبيا و باميه
مواد لازم: شكر: 2 فنجان /آ ب: يك فنجان / گلاب: نصف استكان / زعفران حل شده : يك قاشق مرباخوري /آ ب ليمو : يك قاشق مرباخوري
طرز تهيه: آب و شكر را روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه كرده، سپس آب ليمو را مي‌ريزيم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روي شعله بر مي‌داريم.
زعفران بهشت

رتبه سنج گوگل

09371215245                                     

sms:09194917191  


09371215245                                           

sms:09194917191

 

<head><meta name="keywords" content=" بازاریابی زعفران,استخدام بازاریاب,فروشنده,بهترین خریدار,سبد خانوار,مزایای عالی,بهترین درآمد,بهترین حقوق,درآمد فوق العاده,کیفیت ممتاز,فروشگاه,کاریابی,کباب سرا,رستوران,تهیه غذا,هتل,فروشگاه آنلاین,فروشگاه اینترنتی,فروش زعفران,فروش زعفران قاینات,نقد و چکی,رضایت مشتری,کیلو,یک کیلو,نیم کیلو,یک مثقال,قیمت فوق العاده
,امنیت شغلی,شغیل ثابت,درآمد میلیونی,خرید پستی,خرید آنلاین,خراسان رضوی,سفارش تلفنی,تخفیف,شغل ایده آلشغل,ستخدام,پر فروش,پر درآمد,قیمت استثنایی,قیمت عالی,خواص زعفران,بازاریابی,بازاریاب,پورسانت,فروش,شغل پر درآمد,اشتغال,همکاری,درآمد یک میلیون,حقوق مکفی,به دنبال کار,شغل دوم درآمد اول,سایت پر بازدید,بازار هدف زعفران,نحوه کشت زعفران,زعفران امیر,زعفران درجه یک,کیفیت برتر,مشتریان
">
<meta name="description" content="بازاریابی وکسب درآمد با زعفران بهشت, شغل دوم درآمد اول
فروش زعفران ممتاز بهشت قاینات و امیر به صورت کلی و جزعی فروش فوق العاده زعفران بهشت در سه نمونه مثقالي 14000و17500و21000 عرضه مي شود كه از بهترين نوع زعفران قاينات است و مورد مصرف استفاده خانگي رستورانها هتلها تالارها تهيه غذا و كباب سراهاست هر كدام از انواع اين زعفران نسبت به قيمت خود بهترين كيفيت را از لحاظ طعم عطر و رنگ داراست و به دليل پخش از توليد به مصرف نسبت به قيمت بازار2 تا 5000تومان ارزان ترست كافيست محصول ما را يك بار امتحان کنید.">

راه اندازي فروشگاه در Eforosh رايگان است

AsanDownload™  - The joy of downloading!
« ارسال برای دوستان »
نام شما :
ایمیل شما :
نام دوست شما:
ایمیل دوست شما:

Powered by ParsTools





Powered by WebGozar

بازاريابي زعفران بهشت با پورسانت بالا

نیازمندیهای نیاز شهر تمامی نیاز های یک شهر

Google Page Rankآسان دانلود

لینک باکس توکان زعفران , زعفران قائنات ,زعفران ممتاز ,سرگل, گرانقيمت ترين ادويه , پايين ترين قيمت, بهترين کيفيت, از توليد به مصرف, زعفران بهشت, زعفران شهري, مثقال, کيلو, کشت زعفران, طلاي سرخ ,فروش اينترنتي, بازاريابي ,رستوران, هتل ,تهيه غذا,بازاریابی, بالا ترین پورسانت, Google Pagerank, SEO tools